Prima fotografie cu Simona Halep căsătorită. Moment tandru alături de Toni Iuruc (FOTO)

Prima fotografie cu Simona Halep căsătorită. Moment tandru alături de Toni Iuruc (FOTO)

Simona Halep s-a căsătorit cu omul de afaceri Toni Iuruc, vinererea trecută. După ce au semnat actele, au petrecut alături de invitați selecți la casa lor din Izvorani. Petrecerea a început în jurul orei 19:30. Fostul lider mondial a postat o imagine de la eveniment, pe pagina sa de Instagram.

În imagine postată în social media, Halep apare îmbrăcată într-o rochie roșie, deasupra genunchilor, încălțată cu sandale. Lângă ea se află soțul, Toni Iuruc, ce o sărută pe sportivă.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep, cerută de soție în luna iunie

Nașul de cununie al Simonei Halep și al lui Toni Iuruc este Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, vărul omului de afaceri care tocmai s-a căsătorit cu jucătoarea de tenis. Pentru Simona este primul mariaj, în vreme ce prospătul ei soț se află la a treia căsătorie. Toni Iuruc este mai mare cu 13 ani decât Halep. Ei sunt împreună de aproape trei ani.

Omul de afaceri a cerut-o în căsătorie pe jucătoarea de tenis, în iunie. Halep a fost emoționată de moment și impresionată de inelul primit. La copii, Simona se va gândi abia după ce va mai câștiga un turneu de Grand Slam, potrivit declarațiilor sportivei.

Simona Halep nu a mai jucat din luna mai, când s-a accidentat la turneul de la Roma. De atunci, a ratat Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice.