Prima reacție a Elenei Ionescu, după ce a fost șantajată și amenințată de un bărbat: „O să merg la Poliție. Sunt disperată”

Prima reacție a Elenei Ionescu, după ce a fost șantajată și amenințată de un bărbat: „O să merg la Poliție. Sunt disperată”
Sursa Foto: playtech.ro

Elena Ionescu,câștigătoarea primei ediții Survivor România,trece prin momente de cumpănă. Vedeta a făcut primele declarații, după ce a fost șantajată și amenințată de un hacker de origine turcă.

Elena Ionescu, șantajată de un turc

Elena Ionescu a mărturisit că a fost victima unui atac cibernetic. Faimoasa cântăreațăeste extrem de afectatăde această situație și s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul autorităților.

Mai precis, vedeteii-a fost spartcontul de instagram de un hacker din Turcia. Celebra brunetă a dezvăluit că bărbatul care îi vrea răua intrat în contact cu toțiapropiații ei, iar ei îi cere o mie de euro pentru a-i permite să intre, din nou, în posesia contului săude socializare.

”Ascris tuturor din lista mea de prieteni”

Fosta solistă de la Mandingaa povestit că totul a început în momentul în care s-a trezit cu un link pe mail în care scria că postează conținut licențios pe rețelele de socializare, iar dacă nu îl va accesa, va fi blocată permanent.

Având în vedere că adresa de mail pe care a primit-o de la hacker-ul turc părea cea oficială a platformei, Elena nu a stat pe gânduri și a dat click, moment în care a fost scoasă de pe toate conturile sale de socializare.

„Am trimis cod, am trimis buletinul. Niciun răspuns. Ce mă doare este că infracțiunea se poate întâmpla oricui, iar cei care avem bifă și care sperăm să fim acoperiți, aflăm că de fapt suntem descoperiți. Nu este normal. Este un turc care mă șantajează, a scris tuturor din lista mea de prieteni. A dat de mine pe instagram. El a găsit omul care a spart contul. De fapt este el. îmi scria și ștergea mesajele. Și spunea că varianta ar fi să îi dau 1000 de euro pentru că a schimbat toate datele de contact. Iar el are nevoie de un cod de pe telefon și mă șantajează. Îmi scrie de pe 10 IP-uri. Nu știi de unde e. îmi arată că e din Turcia, dar e număr de Rusia”, a mărturisit Elena Ionescu, conform antenastars.ro.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)