Prima reacție. Ce a spus Toni Iuruc despre presupusul divorț dintre el și Simona Halep

Prima reacție. Ce a spus Toni Iuruc despre presupusul divorț dintre el și Simona Halep
Foto: Instagram / Simona Halep

Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, a vorbit pentru Fanatik despre presupusul divorț de dintre el și tenismenă, în condițiile în care Prosport susține că aceștia ar fi decis să se separe la mai puțin de un an de la momentul căsătoriei.

Ce a spus Toni Iuruc despre presupusul divorț

Contactat de Fanatik, Toni Iuruc a refuzat să comenteze subiectul: „Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai institați, no comment”.

Potrivit publicației, cei doi sunt împreună de trei ani și s-au căsătorit pe 15 septembrie 2021, la Constanța, iar căsătoria religioasă și petrecerea ar fi urmat să aibă loc pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.

„În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, spunea soțul Simonei Halep pentru Fanatik.

Simona Halep a revenit în Top 10 mondial

Din punct de vedere sportiv, fostul lider WTA a revenit în prim-planul tenisului mondial. După triumful de la Toronto, acolo unde a câștigat primul titlu de categorie WTA 1000 după Roma 2020, Simona Halep a revenit oficial în Top 10 și are șanse mari să obțină calificarea la Turneul Campioanelor.

În ciuda prestațiilor solide de pe hardul nord-american, românca a avut o evoluție modestă la ultimul turneu de Grand Slam din 2022, părăsind competiția încă din primul tur, după o înfrângere cu tânăra tensimenă ucraineană Daria Snigur (20 de ani, 125 WTA).

Urmăriți B1TV.ro și pe