ProSport: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc. Motivul invocat de cei doi în fața apropiaților

ProSport: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc. Motivul invocat de cei doi în fața apropiaților
Foto: Simona Halep / Facebook

Simona Halep și Toni Iuruc au decis de comun acord să divorțeze, susține ProSport, care citează mai multe surse. Se întâmplă la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit civil.

ProSport susține că Halep și Iuruc divorțează

Aceleași surse afimă că Halep și Iuruc vor parafa separarea la notariat, cel mai probabil joi.

ProSport mai notează că ei nu vor avea nimic de împărțit, căci au stabilit încă de la început că, în cazul unei rupturi, fiecare să plece așa cum au intrat în relație.

Motivul pe care Halep și Iuruc l-ar fi invocat în fața apropiaților este distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera sportivei.

Părinții sportivei ar fi insistat ca ei să-și mai dea o șansă, motiv pentru care au și plecat vara aceasta în vacanța în Grecia. Dar totul a fost zadarnic. Pe 13 noiembrie, trebuia să aibă loc cununia religioasă și nunta lor.

Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia și ar fi fost trimise deja invitații pentru 300 de persoane, mai scrie ProSport.

ProSport: Trecutul amoros al lui Toni Iuruc – Două soții și un copil nerecunoscut

Sursa citată amintește că Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori. Aventura cu prima soție, Arina, fost fotomodel, s-a încheiat foarte repede. Cei doi au împreună un copil.

De cea de-a doua nevastă, Liana, s-a despărțit cu mai puțin de un an înainte de a o cunoaște pe Halep.

Afaceristul ar fi descoperit după zece luni că soția avea o altă relație pe care o ținea secretă. Atunci, Liana era însărcinată în cinci luni, însă Iuruc nu a fost sigur că e copilul lui, motiv pentru care nu l-a recunoscut.

Urmăriți B1TV.ro și pe