Primul zâmbet al Simonei Halep după scandalul dopajului. Ce mesaj le-a transmis sportiva celor care o iubesc

Primul zâmbet al Simonei Halep după scandalul dopajului. Ce mesaj le-a transmis sportiva celor care o iubesc
Sursa Foto: Instagram/ @simonahalep

Simona Halep trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. În ultimul an, sportiva a divorțat și a fost suspendată provizoriu din circuitul mondial după ce a picat un test antidoping la US Open 2022. După o lungă perioadă în care a fost inactivă pe rețelele sociale, tenimena și-a reluat activitatea pe Instagram.

Fosta lideră WTA a postat sâmbătă o fotografie pe InstaStory în care zâmbește și transmite mesajul „Ia un zâmbet cu tine, oriunde mergi!”. 

Ce substanță interzisă a consumat Simona Halep?

Analizele Simonei Halep au relevat că a sportiva a consumat o cantitatea mică de Roxadustat, un medicament administrat pentru tratarea anemiei, dar care poate spori performanțele sportive. Fosta lideră a WTA riscă până la 4 ani de suspendare, iar în această perioadă încearcă să își demonstreze nevinovăția.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a anunțat pe 21 octombrie că Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a picat un test antidoping la US Open 2022.

Halep crede că substanța ar fi ajuns în organismul ei prin intermediul mâncării servite în Statele Unite ale Americii, la restaurantul jucătorilor de la US Open, unde a cinat timp de mai multe seri între 17 – 28 august 2022.

Urmăriți B1TV.ro și pe