Principesa Margareta și Principele Radu au sărbătorit Nunta de Argint, într-o ceremonie elegantă la Palatul Elisabeta

Principesa Margareta și Principele Radu au sărbătorit Nunta de Argint, într-o ceremonie elegantă la Palatul Elisabeta
Foto: Instagram / Familia Regală a României

O ceremonie elegantă a avut loc la Palatul Elisabeta, acolo unde Principele Radu și Principesa Margareta au sărbătorit Nunta de Argint.

Cei doi și-au unit destinele în ziua de 21 septembrie 1969, într-un eveniment ce a avut loc la Lausanne. De atunci, cei doi căsătoriți de pășit împreună momentele grele, dar și-au fost alături și în momentele fericite.

Principesa Margareta și Principele Radu au sărbătorit Nunta de Argint

Principesa Margareta și Principele Radu au sărbătorit Nunta de Argint, în cadrul unei festivități rafinate, ce a avut loc la Palatul Elisabeta.

Emil Constantinescu, Raed Arafat, Călin Popescu Tăriceanu, ambasadorul Japoniei la Bucureşti și pianistul Dan Grigore au fost prezenți la eveniment. Imagini de la eveniment au fost publicate pe pagina de Instagram a Casei Regale.

Seara Palatului Elisabeta dedicată sărbătoririi Nunții de Argint a Custodelui Coroanei și a Principelui Radu a avut loc luni, 27 septembrie 2021, în prezența unui mare număr de invitați. În aceeași seară a fost prezentat participanților noul volum apărut la Curtea Veche Publishing, “Nunta de Argint”, o incursiune în istoria și prezentul Casei Regale a României, prin prisma celor patru nunți de argint care au avut loc, de 150 de ani încoace, în familie.

Au fost alături de cuplul regal Altețele Lor Regale Principesa Sofia și Principesa Maria, precum și personalități carea fost prezente la nunta de la Lausanne, în ziua de 21 septembrie 1996.

Au onorat cu prezența personalități din viața culturală și artistică, din mediul politic și din mediul de afaceri, jurnaliști, membri ai Corpului Diplomatic acreditat în România, ofițeri din Armata României, sportivi olimpici și paralimpici, reprezentanți ai organizațiilor și instituțiilor care poartă nume regal sau care au Înalt Patronaj Regal, furnizori regali și colaboratori de lungă durată ai Casei Majestății Sale. Alături de invitații din Capitală, au fost prezente personalități de la Chișinău, Arad, Iași, Constanța, Timișoara, Craiova, Bacău, Cluj-Napoca, Brașov și Sibiu”, a scris Familia Regală pe Instagram.