Prințesa Eugenie se lansează în lumea podcasturilor

Prințesa Eugenie va lansa un podcast. Foto: Instagram/princesseugenie.

Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta, se lansează în lumea podcasturilor. Membra Familiei Regale va prezenta o emisiune pentru organizația sa caritabilă destinată combaterii traficului de persoane.

Casa Regală, surprinsă de decizia prințesei

Tânăra are 33 de ani și este co-fondatoare, alături de prietena sa apropiată Julia de Boinville, a fundaţiei The Anti-Slavery Collective.  Aceasta a publicat, recent,  o imagine, în care cele două amice înregistrează împreună un episod al podcastului din reşedinţa sa, Frogmore Cottage. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Smiley a dezvăluit ce face atunci când nu îl vede Gina Pistol. Cum a reacționat partenera artistului

„Prinţesa Eugenie & Jules dezvăluie că înregistrează un podcast pentru The Anti-slavery Collective @TASC_org, o organizaţie caritabilă pe care a co-fondat-o pentru a pune capăt traficului de persoane. Înregistrările au început în 2021 în reşedinţa prinţesei Eugenie şi vor fi lansate în cursul acestui an”, se arată pe contul de Twitter al Gert’s Royals, citat de Agerpres.

S-a aflat marele secret al dinastiei Windsor

Prințesa Eugenie de York și soțul ei, JackBrooksbank, au devenit părinți, pentru prima dată. Fiul cuplului este al nouălea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. Băiețelul s- născut pe 9 februarie și a primit numele deAugust Philip Hawke Brooksbank.

Regina Elisabeta este una dintre cele mai longevive suverane din lume. Majestatea Sa are 95 de ani și se menține în formă. Regina are o agendă aglomerată și se descurcă cu atribuțiile sale. Soțul acesteia, regretatul Prințul Philip a trăit până la 99 de ani. Mulți oameni se întreabă oare care este secretul longevității membrilor Familiei Regale.

Savanții britanici au studiat acest fenomen. Specialiștii au comparat dinastia condusă de Regina Elisabeta cu populația obișnuită. În urma cercetărilor, s-a depistat că Familia Regală trăiește mai mult cu 26% decât populația fără origini nobile. Prin urmare, dacă un om obișnuit trăiește 74 de ani, membrul dinastiei poate să ajungă la o sută de ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe