Prințul William a vorbit deschis despre moartea mamei sale. Nepotul Reginei a izbucnit în plâns

Prințul William a vorbit deschis despre moartea mamei sale. Nepotul Reginei a izbucnit în plâns
Foto: Hepta/Alpha Press / Alpha Press.

Prințul William și Kate Middleton au participat marți, 10 mai, la inaugurarea memorialului Glade of Light, dedicat victimelor atentatului de pe Manchester Arena din 2017. Cu acest prilej, membrii familiei regale s-au adresat englezilor, nepotul Reginei a ținut un discurs emoționant în care s-a referit și la pierderea celui mai apropiat om.

Prințul William, în lacrimi

„Catherine și cu mine știm că impactul acestei atrocității va dura toată viața și dincolo ea, și că procesul de vindecare e unul continuu. Vrem să vă asigurăm pe toți cei care vă chinuiți că ne gândim la voi.

Fiind o persoană care trăiește cu propria sa suferință, știu de asemenea că ceea ce contează cel mai mult pentru cei îndoliați este ca cei pe care i-am pierdut să nu fie uitați.

E reconfortant să îți amintești. Făcând asta, chiar dacă au fost luați de lângă noi teribil de devreme, continuă să trăiască”, a afirmat Prințul William, aproape plângând.

Fiii prințesei Diana nu se mai înțeleg

Familia regală britanică este urmărită și apreciată de foarte multă lume. Tot ce se petrece în interiorul acesteia face obiectul mai multe subiecte de presă. Interesul a sporit după ce Prințul Harry a decis că este timpul să se retragă și să renunțe la titlurile regale.

După cum bine știți, acesta s-a mutat împreună cu soția sa, Meghan Markle și fiul lor, Archie, în Los Angeles. În urma deciziei pe care a luat-o Prințul Harry, relația dintre el și fratele său, Prințul William, a avut de suferit.

„S-a scris foarte mult despre asta, dar s-a înțeles puțin. Fiii prințesei Diana s-au aflat sub observare atentă încă de când s-au născut. Crescuți ca niște frați foarte uniți, ultimele 18 luni s-au dovedit o mare încercare pentru legătura puternică dintre ei”, consideră istoricul regal Robert Lacey.

Urmăriți B1TV.ro și pe