PRO TV transmite, vineri seară, Germania – Romania, din preliminariile CM 2022. Iată ce se întâmplă cu „SuperStar”!

PRO TV transmite, vineri seară, Germania - Romania, din preliminariile CM 2022. Iată ce se întâmplă cu „SuperStar!

Fanii naționalei României vor fi cu ochii pe meciul împotriva Germaniei, care se va desfășura diseară, de la ora 21:45. Dar românii amatori de divertisment vor putea urmări și noul concurs muzical „SuperStar”, celebru în SUA.

„SuperStar” și meciul nu se vor suprapune. Concursul muzical este programat de la ora 20:00, după care va intra în scenă trupa lui Mirel Rădoi, împotriva nemților. Ediția de vineri a show-ului de muzică, ce-i are în juriu pe Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams va fi mai scurtă.

Spectacolul muzical de la PRO TV va aduce în atenția publicului atât cântăreți cu studii și experiență în domeniu, dar și oameni cu alte expertize, dar care iubesc să cânte, mulți dintre ei fiind chiar foarte talentați.

Cota României pentru o victorie cu Germania, imensă

În duelul de diseară, cota României pentru victorie este imensă. Ea variază între 19 și 20, în timp ce nemții sunt cotați cu 1.10 – 1.20. În cazul unei remize, cota este de 9. Ilie Dumitrescu, fost jucător al naționalei, și-a exprimat stupoarea față de cifrele înaintate de bookmakeri.

„Se merge pe nucleul de la Bayern, este și normal, Hansi Flick vine de la Bayern, au lucrat împreună, s-a văzut imediat de cum a fost instalat și pe ce formulă a mers.

Eu mă uitam astăzi pe cotele de la pariuri: 21 pentru victoria României! 21! Eu nu cred că a mai fost vreodată. Și 1.12 pentru Germania. Deci 21 mi se pare…

Cum îmi explic eu cota asta? E un dezechilibru foarte mare. N-am mai văzut cota asta, nu știu, dar nu-mi aduc aminte ca vreodată selecționata noastră să aibă cota asta. Niciodată! CFR a avut cotă 13 cu Roma. Dar să ai 1.12 cu 21, mi s-a părut ceva…”, a declarat Ilie Dumitrescu la DigiSport.

Și Mircea Lucescu a prefațat partida. Potrivit marelui antrenor, Joshua Kimmich este „creierul” echipei, iar naționala noastră ar putea face o figură frumoasă dacă va respecta anumite aspecte tactice.