Procesul de milioane de euro a luat sfârșit. Câți bani au câștigat ex-soliștii trupei O-Zone

Procesul de milioane de euro a luat sfârșit. Câți bani au câștigat ex-soliștii trupei O-Zone
Foto: Hepta/Sputnik / Mikhail Fomichev.

Ex-soliștii trupei O-Zone s-au reunit la tribunal. Vedetele s-au întâlnit în fața instanței ca să facă dreptate. Se pare că artiștii au ajuns la o înțelegere cu celebra casa de discuri Cat Music, deținută de omul de afaceri, Dan Popi.

Ex-soliștii de la O – Zone s-au reunit la tribunal

Dan Balan, Arsenie Todiraș, Radu Sîrbu au decis să formeze, în martie, un front comun și să se întâlnească în fața instanței. Interpreții s-au simțit nedreptățiți de sumele pe care le-au primit pentru drepturi de autor.

Artiștii susțineau că au primit mai puțini bani decât meritau de la casa de producție, cu care au colaborat la începutul anilor 2000.

”Da, avem o înțelegere. Era vorba de niște surse de venituri care nu existau la vremea semnării contractului original. A trebuit să negociem un procent pentru ei, am negociat, ei au fost mulțumiți și s-a terminat.

A fost o discuție foarte liniștită, practic ei ne-au acționat în judecată ca să ne pună cumva în întârziere, ca să nu se prescrie situația. Asta a fost toată socoteala”, a explicat Dan Popi pentru fanatik.

Viitorul trupei O-Zone, sub semnul întrebării

Afaceristul spune că va continua să lucreze cu soliștii trupei. Acesta având relații bune cu Arsenie și Radu. În cadrul unui interviu pentru fanatik Dan Popi s-a referit și la Dan Bălan, care a reușit să fugă din calea războiului din Ucraina.

„Procentul înțelegerii este cât se poate de confidențial, la fel ca și valoarea afacerii. De altfel, judecătorul a fost de acord ca părțile să nu comunice nimic din rezultat, nu pot să spun mici, aș încălca condițiile tranzacției.

Eu am lucrat și voi lucra în continuate cu băieții, separat. Îmi pare rău că nu vor să se reunească. Cu Arsenie și cu Radu mă văd destul de des, cu Dan nu m-am mai văzut, dar înțeleg că nu mai e în Ucraina, ceea ce e foarte bine’, a adăugat el.

Urmăriți B1TV.ro și pe