Radu Vâlcan a lăsat-o pe Adela Popescu singură, cu trei copii. Cum a reacționat vedeta la plecarea soțului

Radu Vâlcan a lăsat-o pe Adela Popescu singură, cu trei copii. Cum a reacționat vedeta la plecarea soțului
Foto: Instagram/Adela Popescu.

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi se bucură de fiecare clipă petrecută și sunt de nedespărțit. Vedetele au agende aglomerate și sunt așteptate la zeci de evenimente.

Adela Popescu, părăsită de Radu Vâlcan

Soții au fost nevoiți să se separe. Actorul a lăsat-o pe Adela Popescu acasă și a plecat pentru două zile la munte, unde a participat la un maraton caritabil.

Prezentatoarea a rămas acasă și a avut grijă de cei trei copii. Radu Vâlcan a surprins-o într-o ipostază amuzantă. Blondina dansa și se bucura de „libertate” atunci când actorul s-a întors acasă.

„Am fost plecat două zile și am găsit-o așa. Nu mai plec, gata!”, a scris Radu Vâlcan pe rețelele de socializare.

Adela Popescu dansa și radia de fericire. Se pare că vedeta nu a reușit să-i ducă dorul lui Radu Vâlcan. Femeia a trecut și prin momente mai complicate. Unul dintre cei trei copii a făcut febră.

Momente de criză în familia vedetelor

„Astăzi a fost o zi plină și foarte frumoasă. Ce nu se vede în aceste fotografii este că azi noapte Andrei a făcut febra. Nu că ar fi mare lucru. Copiii fac mereu. Dar Radu era la munte pentru maratonul la care urmă să participe astăzi.

Și, deci, noaptea am petrecut-o făcând singură planton. Și deși nu pomenesc acum de vreo situație ieșită din comun, mi-am dat seama, încă o dată, ce bine e să le duci pe toate, și bune și rele, cu partenerul tău, cu tatăl copiilor tăi. (…)

Sigur că dacă era acasă mă supără că a adus Nurofen în loc de Paracetamol, sau că apă pe care o cerea unul din copii, era prea rece sau prea caldă. Dar acum că nu a fost, am realizat, din nou, ce important este și că seara pun capul pe umărul lui și știu că suntem amândoi în asta, parte în parte, în mod egal, cu tot sufletul…Și astfel, orice moment, indiferent cât de greu, devine mai ușor.

Mămici ce vă creșteți copilașii singure, sunteți adevărate eroine. Voi sunteți adevăratele eroine. Vouă nu va ia nimeni ‘sacul’ de pe umerii voștri că să îl pună pe ai lui”, a mărturisit Adela Popescu pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe