Raluca Pastramă a primit un inel cu diamante de la iubitul arab. Ce semnifică bijuteria de la Ibrahim

Raluca Pastramă a primit un inel cu diamante de la iubitul arab. Ce semnifică bijuteria de la Ibrahim
Foto: Instagram / Raluca Pascu

Raluca Pastramă a avut parte de o surpriză de proporții de la noul ei iubit. Frumoasa brunetă a primit un inel cu diamante, pe care l-a postat imediat pe Instagram. Încă nu se știe dacă fosta soție a lui Pepe ar fi fost cerută în căsătorie, dar un lucru este clar, Ibrahim își răsfață iubita ori de câte ori are ocazia.

Fosta soție a lui Pepe preferă să își trăiască viața departe de ochii curioșilor, iar acest lucru este valabil și pentru povestea de dragoste cu Ibrahim. Totuși, vestea că frumoasa brunetă a primit un inel a ieșit imediat la iveală.

Raluca Pastramă, cerută sau nu în căsătorie de iubitul arab?

Raluca Pastramă a primit un inel cu diamante, scrie Cancan.ro, iar imaginile au fost postate imediat pe rețelele sociale. Cel care a distribuit pozele a fost iubitul arab Ibrahim.

El a postat recent un story pe Instagram, în care se vede mâna Ralucăi, iar pe degetul brunetei se vede un inel cu diamante. Sigur că tânărul în vârstă de 27 de ani ar păstra pentru moment discreția, pentru că fosta soție a lui Pepe nu a fost etichetată în postare.

Raluca Pastramă, o nouă relație cu un bărbat misterios

După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă a preferat să se ocupe de creșterea celor două fete pe care le are din mariajul cu artistul.

Totuși, Raluca Pastramă s-ar fi îndrăgostit, iar în prezent frumoasa brunetă iubește din nou. Fosta soție a lui Pepe are o relație cu Ibrahim, un arab bogat, în vârstă de 27 de ani. Tânărul ar fi înnebunit după Raluca și afișează acest lucru și pe rețelele sociale, notează Cancan.ro.