Ramona Olaru: „Nu este o combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani”. În ce nu investește niciodată asistenta TV

Ramona Olaru: „Nu este o combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani. În ce nu investește niciodată asistenta TV
Foto: Instagram

Ramona Olaru a fost întotdeauna o persoană transparentă, chiar și atunci când a venit vorba despre viața sa personală. Asistenta tv nu s-a ferit niciodată să recunoască că provine dintr-o familie modestă.

Aceasta a dezvăluit că părinții săi nu i-au cumpărat niciodată bijuterii și nu consideră că ar trebui să cheltuiască banii pe asemenea plăceri.

În ce nu își investește Ramona Olaru banii

Ramona Olaru, asistenta tv de la emisiunea matinală Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, provine dintr-o familie de fermieri, din Călărași. Vedeta a recunoscut că a trebuit să muncească alături de părinții ei, dar visul de a lucra în televiziune a ajutat-o să meargă pe alt drum.

Recent, frumoasa blondină a dezvăluit că părinții săi nu i-au dăruit bijuterii și nu i-au organizat o petrecere de majorat. Acest lucru a învățat-o pe Ramona să fie chibzuită și să nu își dorească lucruri scumpe. Așadar, asistenta de la Antena 1 a declarat că nu investește bani în bijuterii.

„Nu, nu investesc în bijuterii foarte scumpe pentru că nici nu port foarte multe. După cum se și vede nu am prea multe lucruri pe mine. Îmi este foarte simplu să port doar un inel sau doar o brățară finuță și nu dau foarte mulți bani pe pietre scumpe. Adică nu dau bani pe pietre scumpe. Cumpăr mai mult gablonțuri dacă vrei pentru că le schimb în fiecare zi. Și atunci să stau să schimb pietrele prețioase în fiecare zi nu este combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani”,  a declarat Ramona Olaru, potrivit Viva!.

Ramona Olaru nu economisește bani

Logodnica lui Cătălin Cazacu nu s-a ferit de muncă atunci când era mică, dar lipsurile din copilărie nu au determinat-o pe Ramona Olaru să economisească bani. Vedeta tv este de părere că banii trebuie cheltuiți pe momente.

„Am aflat și eu târziu că anumite bijuterii sau anumite piese vestimentare sau încălțăminte vor fi mai târziu scumpe dar mie îmi place să trăiesc clipa. Eu nu sunt genul de persoană care zice că strânge bani să aibă mai târziu. Cu ce mă ajută mai târziu? Vreau să mă bucur acum, astăzi. Avem câțiva ani de trăit în viața asta, sper că mai avem și altă viață, și atunci trebuie să ne bucurăm de ea atunci când e, nu peste 10 ani sau că vreau eu să strâng nu știu ce. Chiar nu”, a mai spus vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)