Ramona Olaru nu mai e singură. Se iubește cu un campion

Ramona Olaru nu mai e singură. Se iubește cu un campion
Ramona Olaru se iubește cu un campion

Showbizul românesc se bucură de apariția unui nou cuplu. Se pare că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc.

Fanii au fost surprinși când au aflat că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au relații amoroase. Cei doi ies la întâlniri și  se bucură de timpul petrecut împreună.

Cătălin Cazacu i-a furat inima

Ramona Olaru spunea acum ceva timp inima ei e ocupată și că iubeșțe din nou, dar nu dezvăluia numele alesului. Iată, s-a aflat că misteriosul iubit e chiar Cătălin Cazacu.

Cei doi s-au văzut de mai multe ori pe platouri de filmare. Ultima dată s-au filmat la emisiunea „Splash. Vedete la apă”, acolo unde Cătălin a avut o prestație spectaculoasă.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru nu-și mai ascund pasiunea

Vedetele au fost surprinse în timpul prânzului într-un restaurant de lux din București. Îndrăgostiții nu au fost deranjați de faptul că pot fi văzuți de cineva și își manifestau sentimentele în public, chiar pe stradă. Porumbeii s-au sărutat pasional și s-au ținut de mână.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se cunosc de mulți ani. În 2019, aceștia au interacționat la un eveniment în aer liber, unde Cătălin a venit însoțit de iubita lui.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)