Răzvan Simion și Ramona Olaru, cel mai nou cuplu monden. Dani Oțil i-a dat de gol, în direct

Răzvan Simion și Ramona Olaru, cel mai nou cuplu monden. Dani Oțil i-a dat de gol, în direct

O nou povetse de dragoste pare că se înfiripă, chiar sub ochii telespectatorilor. Protagoniști sunt prezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, Răzvan Simion și asistenta matinaului, Ramona Olaru.

„Răzvan are o viață cam complicată. A divorțat, apoi s-a despărțit de noua iubită – fata brunetă – , dar încă mai primește mesaje de la fosta – artista Lidia Buble. De altfel, Lidia i-a postat câteva mesaje chiar după ziua de Sfântul Valentin”, a declarat un apropiat prezentatorului, potrivit Antena1.

Conform unor surse, Ramona Olaru, s-ar fi despărțitde iubit, mai precis de Cuza, cu care, spun persoane din anturajul lor,„ajunsese să se certe din orice”.

Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații.El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza.

Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi. Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”,a dezvăluit unul dintre oamenii angajați la matinal pentru Cancan.ro.

Dani Oțil a aruncat pastila, în direct,în urmă cu câteva zile.

„Am auzit că o complimentezi pe Ramona. Te-am auzit pe coridor cum îi spui că ce bine îi stă nouă coafură, cu breton”,a spus Dani Oțil.

Urmăriți B1TV.ro și pe