Răsturnare de situație în Casa Regală! Meghan Markle a depus mărturie împotriva Prințului Andrew?

Foto: Meghan Markle/Instagram.

Meghan Markle ar putea fi chemată ca martor împotriva Prințului Andrew, în procesul de viol. Membrul Familiei Regale este acuzat de abuz sexual.

Fiul Reginei Elisabeta, acuzat de viol

Regina Elisabeta i-a retras titlurile militare și titlul de Alteța Sa Regală, după ce un judecător din SUA i-a oprit cererea prin care Ducele de York solicita încetarea procesului său. Se pare că Andrew se va apăra ca persoană privată în procesul deschis. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Elena Pădure, dezvăluiri cutremurătoare despre prima întâlnire cu Jude Law: „L-am văzut murdar și ne gândeam: cine o mai fi și amărâtul ăsta?”

Sunt multe voci care spun că avocații victimei vor să o convingă pe soția Prințului Harry să colaboreze cu ei în cazul civil deschis împotriva Ducelui de York.  Actrița a locuit doi ani în Marea Britanie și a avut ocazia să interacționeze cu Prințul Andrew.

„Cu aprobarea și acordul Reginei, afilierile militare și patronajul regal ale Ducelui de York au fost returnate Reginei. Ducele de York va continua să nu-și asume nicio îndatorire publică și se apără în acest caz ca cetățean privat”, a fost decizia Reginei Elisabeta a II-a.

Meghan Markle a călcat pe bec

Prinţul Harry și Meghan Markle au renunțat de viață la palat și s-au mutat în Statele Unite ale Americii. Sunt multe voci care spun că Harry regretă decizia pe care a luat-o sub presiunea soției. Membrul Familiei Regale nu poate să se adapteze condițiilor noi și se simt străin în America.

Richard Hillgrove, un specialist în PR, este convins că Prințul Harry nu se este fericit și împăcat cu viața lui în SUA. Expertul îl compară cu un iepure surprins de lumina farurilor unei mașini. Se pare că Meghan Markle  l-a adus în pragul disperării.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:26 - Finlanda a lansat berea NATO pentru a marca cererea de aderare: „Un gust de securitate cu un strop de libertate”
22:19 - Bătălia pentru Donbas: soldații ucraineni au respins 11 atacuri și au distrus peste 30 de echipamente militare
22:17 - MAE l-a contactat pe ambasadorul Ungariei în România după mesajul controversat al președintei Katalin Novak: „Un stat nu poate să își aroge drepturi de orice fel în raport cu cetățenii altui stat”
21:57 - OMS, reuniune de urgență pe tema focarului de variola maimuței. Germania spune că e cel mai mare din istoria Europei. Au fost raportate cazuri în cel puțin 8 state europene
21:55 - Chef Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre plecarea la „America Express”: „Să vedem ce-o să iasă din combinația asta”
21:45 - Alexandra Stan, la un pas de moarte: „Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori”. Artista a trecut prin clipe teribile
21:30 - Cristian Bușoi: Optimizarea fiscală este necesară. Impozitul progresiv va genera nemulțumire și va crește și mai mult evaziunea fiscală (VIDEO)
21:25 - Ministerul grec de Externe acuză Turcia de „încălcare fără precedent a suveranității”
21:05 - Eugen Tomac: Decizia Kremlinului de a opri de sâmbătă exporturile de gaze naturale către Finlanda demonstrează că Putin este în război cu UE
21:05 - Războiul cibernetic continuă în Rusia: „Au loc tentative ţintite de a dezactiva resursele de internet ale infrastructurii critice de informaţii a Rusiei”