Răsturnare de situație la Disney! Compania nu va mai fi cum a fost până acum

Răsturnare de situație la Disney. Foto: Facebook/Disney.

Timp de un secol, compania Disney a fost condusă exclusiv de bărbați. Situația se schimbă în 2021. Susan Arnold vine la conducerea cele mai renumite companii de producție.

Prima femeie președinte la Disney

Susan Arnold a ajuns la putere. Aceasta a fost membră a consiliului de administrație. După 14 de activitate în cadrul Disney, femeia va prelua conducerea companiei de la predecesorul său, Bob Iger. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și Lidia Buble a dat cărțile pe față! Noul proiect în care apare ex-concurenta de la Asia Express: „E un show TV unde toată lumea e cu perechea”

Viitorul președinte are 67 de ani și va intra în funcție până la sfârșitul anului. Aceasta este absolventa unei universități prestigioase și a ocupat posturi importante în alte companii mari.

Schimbări majore

„Odată cu preluarea funcției de președinte al consiliului de administrație, abia aștept să continuu munca în interesul acționarilor Disney și să colaborez îndeaproape cu CEO Bob Chapek la consolidarea moștenirii de un secol de creativitate și inovație”, a afirmat Susan Arnold.

Citește și Prințul William s-a iubit cu o vedetă mondială. Ce l-a oprit să se căsătorească cu o interpretă din SUA

Prima președinta în istoria campaniei Disney susține că vrea să vegheze, astfel încât moștenirea companiei legendare să meargă mai departe și să se dezvolte.

Citește și  Florin Piersic, mesaj cutremurător pentru admiratorii artistului: „Îmi este frică de moarte. Știu că așa trebuie să fie”