Răzvan Fodor, reacție surprinzătoare la vestea că Enel părăsește România: „Ăștia s-au prins că noi ne-am prins”

Răzvan Fodor, reacție surprinzătoare la vestea că Enel părăsește România: „Ăștia s-au prins că noi ne-am prins”
Răzvan Fodor, reacție surprinzătoare la vestea că Enel părăsește România: „Ăștia s-au prins că noi ne-am prins”. Foto: Instagram

Enel, care are sediul în Roma, este compania care este operatorul reţelei de distribuţie a energiei din Muntenia Sud (Bucureşti), Banat şi Dobrogea. Compania a terminat primul semestru cu o pierdere de 115 mil. euro, faţă de un câştig de 45 mil. euro, strict pe zona de vânzare a energiei.

Pe partea de distribuţie, pierderile italienilor au ajuns la 50 mil. euro de la un profit de 60 mil. euro în prima jumătate a anului trecut.

Reacția lui Răzvan Fodor

Enel, unul dintre cei mai mari investitori de pe piaţa de energie electrică, a anunțat că va pleca din România anul viitor. Care a fost reacția lui Răzvan Fodor, după ce grupul şi-a planificat pentru 2023 ieșirea de pe piața de la noi din țară.

„Se cară Enel din România! Să vezi că ăștia s-au prins că noi ne-am prins. Cred că asta e.”, a spus Răzvan Fodor, potrivit Spynews.

Clienții fideli nu vor fi afectați

La o zi de la anunțul că pleacă de pe piața din țara noastră, Enel îi liniștește pe milioanele de clienți din România. Reprezentanții companiei au transmis că activitățile operaționale vor continua, iar clienții finali nu vor fi afectați.

„Toate activitățile operaționale ale Enel în România se desfășoară și vor continua să se desfășoare în mod normal, fără a afecta clienții finali care vor beneficia în continuare de toate serviciile și produsele cu care sunt obișnuiți”, se arată într-o declarație a reprezentanților ENEL România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:18 - Cătălin Drulă: USR îl susține în continuare pe Nicușor Dan; probabil spre finalul anului 2023 va trebui să avem decizia privind candidatul. PNL îi face șicane și în Consiliul General, și în alte părți (VIDEO)
21:11 - Cabral Ibacka, adevărul despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Treaba e foarte simplă …”
21:11 - Elon Musk, cu armele pe noptieră. Fotografia cu care și-a șocat urmăritorii pe Twitter (FOTO)
20:44 - Cătălin Drulă: La 1 ianuarie intră în vigoare încă vreo 20.000 de pensii speciale care până acum nu existau, cele ale primarilor. Proiectul USR de abrogare e blocat în sertarul comisiilor de la Senat de luni de zile (VIDEO)
20:31 - Cătălin Drulă, despre plecarea USR de la guvernare: „Iohannis avea acest plan de a guverna cu PSD”
20:29 - Datele a peste 5 milioane de utilizatori Twitter au fost publicate pe un forum de hacking
20:23 - Cătălin Drulă, despre revocarea lui Niculae Bădălău: Depinde de Marcel Ciolacu, în întregime. Când apar astfel de scandaluri, le tergiversează în speranța că se uită (VIDEO)
20:04 - ACER avertizează că pentru statele Uniunii Europene ar putea dificil să-și umple depozitele de gaze anul viitor
19:54 - Anamaria Prodan va putea păstra numele Reghecampf după divorț: „Ar trebui să-i fie jenă pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii”
19:53 - Brazilia, a doua echipă calificată matematic în optimile Cupei Mondiale din Qatar! Elveția, „condamnată” să joace un meci de totul sau nimic cu Serbia