Reacția Andreei Bălan, după ce George Burcea a reclamat-o la Protecția Animalelor

Reacția Andreei Bălan, după ce George Burcea a reclamat-o la Protecția Animalelor
Foto: Andreea Balan / Facebook

Andreea Bălan a reacționat după ce fostul ei soț, i-a făcut reclamații la Protecția Animalelor, după ce a descoperit că Jack, câinele familiei, avea mai multe răni. Aceasta a încercat să clarifice situația, în urma acuzațiilor făcute de George Burcea.

În urma postării făcute de fostul soț al artistei pe rețelele de socializare, Andreea Bălan a vrut să facă mai multe precizări. Aceasta susține că și-a asumat toate tratamentele și vizitele la veterinar încă din prima zi.

Andreea Bălan a făcut mai multe precizări

Andreea Bălan a făcut câteva lămuriri, menționând că „Haideți să lămurim niște inepții: Jack este cățelul familiei, cumpărat de mine acum aproape 7 ani și crescut în curtea casei mele. De 6 luni are o dermatită care necesită tratament riguros. El trebuie uns, zilnic, cu diferite unguente, lucru pe care eu, mama mea și șoferul nostru l-am făcut de la aflarea diagnosticului”, conform libertate.ro.

Artista a mai adăugat că atunci când câinele se află  sub tratament, nu trebuie să fie în preajma copiilor. „Nu s-a pus problema în ultimii 2 ani să fie «dislocat» deoarece Ella și Clara îl iubesc foarte mult. Acum, find implicată în mai multe proiecte TV, l-am rugat pe tatăl fetelor mele să se ocupe de el și i l-am oferit fără reținere… neștiind că-l va folosi pe săracul animal bolnav în postări și că va face insinuări legate de starea de sănătate a cățelului. Noi îl iubim foarte mult pe Jack, iar eu mi-am asumat toate tratamentele și vizitele la veterinar încă din prima zi a lui în casa noastră, indiferent de costuri și a fost îngrijit ca orice alt membru al familiei, așa cum avem grijă și de: pisică, broscuțe și papagalul familiei”, a explicat Andreea Bălan.

„L-am îngrijit până în anul 2020, când m-am mutat”

În urmă cu câteva zile, George Burcea postat pe rețelele de socializare imagini greu de privit cu câinele pe care îl creștea împreună cu Andreea Bălan.

Actorul a povestit că labradorul a fost cumpărat în 2015 și l-a îngrijit până în 2020, când a plecat de acasă. Deși a insistat să i se înapoieze animalul, Burcea spune că „proprietara” acestuia a refuzat și nu i-a oferit grija și condițiile de care avea nevoie.

„Probabil unii dintre voi știu cã am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stand la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit pânã în anul 2020, când m-am mutat.

Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către ,,proprietara și mama acesteia”. Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu”, și-a început George Burcea mesajul, potrivit click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe