Rihanna este însărcinată cu primul copil. Cum a făcut vedeta marele anunț

Rihanna este însărcinată cu primul copil. Cum a făcut vedeta marele anunț
Rihanna este însărcinată. Foto: Instagram/Rihanna

Rihanna și A$AP Rocky vor deveni părinți. Aceștia au anunțat venirea primului lor copil pe lume într-un mod cu totul deosebit.

În luna mai a anului trecut, cei doi artiști și-au făcut relația publică. Cântăreața din Barbados le-a dat vestea fanilor pe Instagram, realizând o ședință foto cu iubitul ei.

Rihanna și-a arătat burtica de gravidă

Cei doi artiști au făcut o ședință foto în New York, pentru a dezvălui marea veste. Îmbrăcată într-o pereche de blugi și o geacă de fâș, Rihanna și-a lăsat burtica de gravidă la vedere.

Viitorii părinți par extrem de fericiți, zâmbind și ținându-se de mână. În una dintre fotografiile postate pe Instagram, A$AP Rocky o ține tandru pe viitoarea mămică în brațe și o sărută pe frunte.

Într-un interviu recent, rapperul american a spus că-și dorește să întemeieze o familie și consideră că are aptitudinile necesare pentru a fi un „tată incredibil”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de R I H A N N A (@ririgalbadd)

Cântăreața a vorbit despre rolul de mamă

Deși s-a zvonit de multe ori că Rihanna ar fi însărcinată, celebra cântăreață a replicat că este atent concentrată pe carieră și că lucrează intens în prezent, pentru a nu fi nevoită să o facă mai târziu.

Aceasta a spus în cadrul unui interviu că își dorește trei sau patru copii, chiar dacă ar fi nevoită să îi crească în absența unui tată.

Potrivit Forbes, Rihanna este cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey (2,7 miliarde de dolari).

Urmăriți B1TV.ro și pe