Ruby, „trasă de urechi” de bunica ei! Bătrâna a fost dezamăgită de ce a găsit în noua locuință a cântăreței (GALERIE FOTO-VIDEO)

Sursa Foto: Instagram / rubyishot

Mare iubitoare de animale, Ruby s-a mutat rceent în casa nouăși a decis că este momentul să își măreascăfamilia, adică să dea o șansă unor animăluțe care nu aveau stăpân. Așa se face că vedeta a ajuns să locuiască alături de iubitule ei cu 4 câini și 4 pisici, spre dezamăgirea bunicii sale, care crede că celebra ei nepoată a exagerat, mai ales că toate animăluțele sunt ținute în casă.

Bunica lui Ruby este deranjată de prezența animalelor cântăreței

Recent vedeta a postat un filmuleț pe Instagram în care bunica ei, venită în vizită, se simte deranjată de prezența atâtor animăluțe.

„Ce să zic mamă, eu mă îmbolnăvesc cu ăștia pe aici. Nu aș putea să trăiesc așa”.

Nu este pentru prima dată când vedeta este trasă de urechi de bunica sa din cauza atașamentului prea mare față de animale.

”Pentru mamaie e un blestem să trăiască printre atâtea animăluțe. Seroagă în fiecare zi la Dumnezeu să le găsesc stăpân, să îi dau, să îi eliberez în natură, să fac ceva cu ei numai să nu îi mai vadă. E foarte supărată””, a mai povestitRuby.

Ruby este o foarte mare iubitoare de animale și nu ar renunța la patrupedele ei pentru nimic în lume

Ruby este una dintre vedetele care nu ar vedea viața fără câțiva patrupezi, iar prietenii îi spun”mama animalelor fără stăpân pentru că se implică de câteori poate în ajutorareaanimalele fără adăpost.

„Le-am găsit pe toate în urmă cu câţiva ani pe stradă, bolnăvioare ori înfometate, aşa că le-am băgat în palton şi le-am adus acasă.Mi-aş dori din tot sufletul ca toţi oamenii din lume să înţeleagă că animalele nu sunt ale nimănui. Eu sunt de părere că ei sunt în responsabilitatea noastră. Ei ştiu ce înseamnă dragostea adevărată şi iubirea necondiţionată şi emoţia, iubirea şi energia pe care ţi-o transimte un căţel… Sunt convinsă că şi un copil mai face chestia asta. Eu nu cunosc sentimentul, de asta îmi raportez toată dragostea la copiii mei. Ei sunt copiii mei! Şi mi-aş dori ca toată lumea să iubească animalele, dacă nu cu tot sufletul, măcar cu o parte a sufletului lor şi să îşi găsească aşa, un loc mic, pentru că dacă toţi am adopta câte un căţel, câte o pisică, lumea asta ar fi mult mai fericită”, a dezvăuit Ruby.

.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe