Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică. Imagini de la cununie

Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică. Imagini de la cununie
Sursa Foto: Instagram

Gimnasta Sandra Izbaşa şi actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ştefan Bănică, s-au cununat civil vineri, 30 iulie.

Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de Crăciun, în 2020.

Anunţul a fost făcut pe Facebook de prietena Sandrei, fosta mare gimnastă Andreea Răducan. „Chiar nu putem spune că tradiţiile nu poartă şi ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătoreşte astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbaşa şi Răzvan Bănică!”, a scris Andreea Răducan, potrivit click.ro.

Informația a fost confirmată apoi și de cântăreața Ana Banici. Ana a fost și nașa de căsătorie a Sandrei și a lui Răzvan. Ea trăiește o poveste de dragoste cu omul de afaceri Edy Kovacs.

Răzvan Bănică are 29 de ani, este actor la Teatrul Nottara din Capitală, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie. Unchiul său este celebrul Ștefan Bănică Junior. El a jucat în piesele “Goana după fluturi” „Fraţii Karamazov” sau „Servieta de doc”, absolvind Actoria la clasa profesorului Florin Zamfirescu, promoţia 2014.

Sandra Izbașa este ultima campioană olimpică a gimnasticii românești, titlu cucerit la sărituri, la ediția din 2012, de la Londra. Aceea a fost cea de-a doua ei medalie de aur de la Jocurile Olimpice, după ce, în 2008, la Beijing, terminase prima la sol. Palmaresul olimpic al gimnastei a fost completat cu două medalii de bronz, obținute cu echipa, în 2008 și 2012.

foto: Instagram

Ultima oră
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6