Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică. Imagini de la cununie

Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică. Imagini de la cununie
Sursa Foto: Instagram

Gimnasta Sandra Izbaşa şi actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ştefan Bănică, s-au cununat civil vineri, 30 iulie.

Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de Crăciun, în 2020.

Anunţul a fost făcut pe Facebook de prietena Sandrei, fosta mare gimnastă Andreea Răducan. „Chiar nu putem spune că tradiţiile nu poartă şi ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătoreşte astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbaşa şi Răzvan Bănică!”, a scris Andreea Răducan, potrivit click.ro.

Informația a fost confirmată apoi și de cântăreața Ana Banici. Ana a fost și nașa de căsătorie a Sandrei și a lui Răzvan. Ea trăiește o poveste de dragoste cu omul de afaceri Edy Kovacs.

Răzvan Bănică are 29 de ani, este actor la Teatrul Nottara din Capitală, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie. Unchiul său este celebrul Ștefan Bănică Junior. El a jucat în piesele “Goana după fluturi” „Fraţii Karamazov” sau „Servieta de doc”, absolvind Actoria la clasa profesorului Florin Zamfirescu, promoţia 2014.

Sandra Izbașa este ultima campioană olimpică a gimnasticii românești, titlu cucerit la sărituri, la ediția din 2012, de la Londra. Aceea a fost cea de-a doua ei medalie de aur de la Jocurile Olimpice, după ce, în 2008, la Beijing, terminase prima la sol. Palmaresul olimpic al gimnastei a fost completat cu două medalii de bronz, obținute cu echipa, în 2008 și 2012.

foto: Instagram

Urmăriți B1TV.ro și pe