Secretul succesului de 29 de ani al mariajului Aurelian Temișan – Monica Davidescu, dezvăluit de actriță: „Eu spun, el tace”

Secretul succesului de 29 de ani al mariajului Aurelian Temișan - Monica Davidescu, dezvăluit de actriță: „Eu spun, el tace
Monica Daviescu, alături de Aurelian Temișan și Dora, fiica

Pare greu de crezut, dar Aurelian Temișan (49 de ani) și Monica Davidescu (49 de ani) sunt căsătoriți de 29 de ani. Cei doi artiști formează unul dintre cele longevive cupluri din showbizul românesc. Au avut momente tensionate de-a lungul timpului, dar acestea nu le-au doborât familia.

Actrița a dezvăluit cum se gestionează conflictele de cuplu. Monica Davidescu este cea mia vocală, iar Aurelian Temișan preferă mai degrabă să nu se exteriorizeze.

„Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace. Şi apoi lucrurile se rezolvă de la sine.

Hopuri au existat, îţi dai seama că nu există persoană fără cusur. Dar nu am ajuns atât de departe încât să ne gândim la divorţ”, a dezvăluit actrița, pentru OK Magazine.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, parteneri de viață, dar și de scenă

Monica Davidescu a povestit cum s-a cunoscut cu Aurelian Temișan. Cei doi artiști s-au întâlnit prima oară la un spectacol prezentat de actriță, la care cântărețul a concertat. Mai apoi, pentru cei doi au urmat proiecte comune.

„Da, aşa ne-am cunoscut. Şi aşa s-a înfiripat scânteia. Dar primul nostru spectacol de anvergură împreună a fost Chicago, aici la TNB. Atunci am şi avut un hop, pentru că erau propuşi 3 actori pentru personajul Billy Flynn: Bănică Jr., soţul meu şi Andrei Duban. Dar anul următor, Ştefan a început proiectul Dansez pentru tine, aşa că au avut nevoie urgent de Aurelian, însă nu mai avea timp să repete suficient, iar producătorul mi-a spus să repet eu cu el acasă. Şi numai aşa ne-am pregătit şi ne-am şi amuzat că era o scenă în care Roxie Hart îi striga lui Billy Flynn: ‘Să-mi dai înapoi cei 5.000 de dolari ai mei!’. Şi noi ne certam ca pe scenă. Iar la un moment dat am auzit paşii vecinilor pe palier…

I-am zis soţului: ‘Tu-ţi dai seama că pe hol oamenii ne aud urlând unul la altul: ‘Să-mi dai cei 5.000 de dolari înapoi!’. Ce-or crede, bieţii oameni?! Or să spună că ne spargem oalele-n cap”, a povestit Davidescu.