Shakira, acuzată de evaziune fiscală. Cântăreața are datorii de 17,2 milioane de dolari la statul spaniol (VIDEO)

Shakira, acuzată de evaziune fiscală. Cântăreața are datorii de 17,2 milioane de dolari la statul spaniol (VIDEO)
Foto: Hepta.ro

Shakira a fost acuzată de evaziune fiscală. O instanță din Spania a constatat că interpreta columbiană nu ar fi plătit taxe în valoare de 17,2 milioane de dolari. Se pare că artista nu și-ar fi achitat datoriile către statul spaniol în perioada 2012-2014.

Acuzațiile care o vizează pe Shakira au venit după ce un judecător de la Tribunalul din Barcelona a publicat un document care a analizat investigațiile pe care procurorii spanioli le-au demarat împotriva Shakirei.

Shakira, acuzată de evaziune fiscală

Judecătorii o acuză pe cântăreața cu origini latino-americane că a fentat plata unor taxe din perioada în care locuia pe teritoriul Spaniei. Judecătorul consideră că are suficiente documente anexate rechizitoriului care pot demonstra nereguli în ceea ce privește datoriile uriașe pe care interpreta le-a acumulat.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Datorie de 17,2 milioane de dolari

Magistrații au constatat că suma totală ajunge la valoarea 17,2 milioane de dolari pe veniturile obținute în perioada 2012 și 2014. Ca răspuns la acuzații, reprezentații Shakirei afirmă că aceasta nici măcar nu ar fi locuit în Spania până în anul 2015 și că toate obligațiile fiscale ar fi fost achitate.

Echipa de avocați a vedetei în vârstă de 44 de ani susține că se aștepta la o astfel de decizie a instanței spaniole și se arată încrezătoare și deschisă spre a colabora cu autoritățile judiciare.

Ultima oră
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții
17:04 - Ionel Dancă, filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze (VIDEO)
16:51 - Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o pădure din Bistrița-Năsăud. Ea fusese dată dispărută sâmbătă seară
16:32 - Un bărbat a fost arestat preventiv pentru sechestrarea unei fete și pentru tentativă de viol, la Hunedoara
16:04 - Ludovic Orban: Președintele PNL va avea demisia mea la dispoziție, luni dimineață. Există riscul major ca PNL să piardă poziția de președinte al Camerei Deputaților