Smiley, o piesă dedicată Laurei Cosoi și Ginei Pistol. Versurile care arată exact ce simte cântărețul pentru fiecare femei  

Smiley, o piesă dedicată Laurei Cosoi și Ginei Pistol. Versurile care arată exact ce simte cântărețul pentru fiecare femei   
Smiley vine cu o surpriză pentru fani! Foto: Facebook/Smiley.

Smiley a lansat o nouă piesă, iar versurile ei parcă vorbesc despre poveștile de dragoste care i-au marcat viața. Pe de-o parte, cântărețul a exprimat în versuri tot ce simte pentru Gina Pistol, însă fanii au mai făcut o serie de legături și cu Laura Cosoi.

Melodia „Nu mai există dup-aia” a prins repede la public, mai ales că vorbește despre o frumoasă poveste de dragoste. Totuși, fanii nu au stat prea mult pe gânduri așa că unele dintre versuri ar fi fost asociate cu Laura Cosoi, în timp ce o bună parte din piesă i-ar fi dedicată Ginei Pistol, scrie Cancan.ro.

Citiți și: Gina Pistol, pregătită pentru al doilea copil?! Ce spune prezentatoarea Chefi la cuțite despre o nouă sarcină

Noua piesă a lui Smiley, mesaj ascuns pentru Gina Pistol și Laura Cosoi?!

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar împreună au și o fetiță, pe nume Josephine. În cea mai nouă piesă, Smiley vorbește inclusiv despre dragostea pe care i-o poartă Ginuței.

Când mă pierd în ochii tăi, mă găsești doar tu / Țin cu dinții de prezent, trecutul îl arunc (…) Și dacă mâine nu vine, nu e bai / Eu te am pe tine, tu mă ai”, spune Smiley în melodia pe care o cântă.

Smiley și Laura Cosoi s-au bucurat de o poveste frumoasă de dragoste

Pe lângă iubirea pentru Gina Pistol, Smiley a mai purtat în suflet o mare dragoste, pentru Laura Cosoi. Cei doi s-au iubit în urmă cu mai mulți ani, iar povestea de dragoste s-ar fi încheiat pentru că actrița își dorea să se căsătorească.

Citiți și: Antena 1, decizie radicală. Ce se întâmplă, de fapt, cu Chefi la cuțite și când revine Gina Pistol pe micul ecran

La acel moment, cântărețul ar fi suferit după despărțire, iar acest lucru ar fi fost confirmat inclusiv de bunica Laurei Cosoi.

„L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă.

A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie.

Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine”, spunea în trecut bunica Laurei Cosoi, potrivit sursei citate mai sus.

Citiți și: Florin Ristei, apariție incendiară în rochie la Antena1: „Foarte bine mă simt. Un pic aerisit” (video)

Urmăriți B1TV.ro și pe