Smiley nu vrea să-și sărbătorească ziua onomastică acasă. Oare Gina Pistol e de acord?

Smiley va fi sărbătoritul zilei de marți. Foto: Facebook/Smiley.

Ziua de 30 noiembrie va fi una specială pentru cei care poartă numele Andrei. Mai mulți români vor avea o zi liberă și își vor sărbători onomastică.

Smiley a fugit de acasă

Andrei Tiberiu Maria, adică interpretul Smiley, nu poate să-și permită să nu muncească. Vedeta este îndrăgostită de ceea ce face și e de neoprit. Se pare că juratul de la „SuperStar” va lucra chiar și de sărbătoare. Vezi mai mult poze în galeria foto de AICI.

Citește și Actorii din „Vlad” s-au reunit. Fanii serialului vor avea o surpriză

„Sunt convins că mă voi distra, atipic pentru sărbătoriți, dar tipic pentru mine de câțiva ani încoace. Adică, voi munci. Fac ce-mi place și  am în suflet și în mâini cel mai valoros instrument de exprimare, vindecare și eliberare. Nu știți care? Muzica e! Va fi o perioadă plină pentru mine, așa cum e de obicei finalul de an când parcă tragi dincolo de puteri să le termini până la noua numărătoare calendaristică și când încerci să faci toate cele propuse la începutul sau pe parcursul anului și neîmplinite încă”, a precizat Smiley pentru tvmania.

Citește și De ce au participat, de fapt, Mihai Petre și Elwira la Asia Express. Motivul pentru care au intrat în sezonul 4 de la Antena 1

Cu cine petrece 1 Decembrie

Interpretul nu avea „liber” nici de Ziua Națională a României. Artistul va fi implicat în filmările showului „SuperStar”. Publicul așteaptă cu nerăbdare să afle numele câștigătorului emisiunii.

„Fiecare etapă a fost revelație, am descoperit evoluție, am descoperit culoare, spirit, talent în forme și exprimări nebănuite la anumiți concurenți. Bine, ce-i drept, au și fost provocați incredibil de tare să lucreze în fel și chip, să-și scoată la iveală toate calitățile sau particularitățile în live, pe scenă, în grup, în rivalitate, în prietenie. Etapa live-urilor o vom trăi cu emoție, surprindere și mai ales cu așteptarea neașteptatului împreună. M-am pregătit. Sper că și voi”, remarcă Smiley.

Citește și  Maia Morgenstern a trecut prin clipe teribile: „A fost complicat, am fost și agresată la propriu, și fizic, și scuipată, și zgâriată”