Solistul trupei Taxi, replică acidă după afirmațiile făcute de Dan Bittman: Nu-s toţi deştepţi ca tine, ţara e plină de proşti ca mine

Solistul trupei Taxi, replică acidă după afirmațiile făcute de Dan Bittman: Nu-s toţi deştepţi ca tine, ţara e plină de proşti ca mine
FOTO: Facebook: Trupa Taxi

Dan Teodorescu i-a oferit o replică în versuri solistului de la Holograf, Dan Bittman, dar și tuturor militanților împotriva măștii de protecție și a măsurilor sanitare. Solistul trupei Taxi a compus versuri acide, adresate persoanelor ce au criticat măsurile de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2, iar printre aceștia se numără și colegul său de breaslă, solistul de la Holograf.

În cursul acestei săptămâni, Dan Bittman a făcut o serie de declarații în spațiul public, în care îi îndeamnă pe oameni să iasă în stradă și să își apere drepturile, convins fiind că lui i-a fost îndrădită posibilitatea de a muncii.

Versurile fac referire, așa cum a precizat și artistul pe rețele sociale la persoanele care refuză să poarte mască și privesc pandemia de COVID-19 drept o conspirație:

„Eşti deştept şi ştii că nu-i nicio pandemie;

Morții sunt făcuți din pix, la mişto, se ştie.

Dar problema e că nu-s toți deştepți ca tine.

Ţara e plină de proşti (foarte proşti) ca mine.

De-asta te rugăm, în cor, să porți şi tu mască.

Ce să-i faci, atâta poate mintea noastră flască.

Dar dacă tot eşti deştept, hai, mă, fii şi bun!

Mai ales că nu e mult până la Crăciun.

Fă o faptă bună, pentru proşti, de sărbători:

Poartă mască! Îți vom fi recunoscători.

De vei fi privit, de un alt deştept, cu silă,

Zi-i că te-a rugat un prost şi că ți-a fost milă.

Nu-ncerca să ne explici, că e inutil;

Suntem proşti; nu merge nici direct, nici subtil.

Nu te mai certa cu noi, că te afectează.

Pân’ la urmă, ştii cum e: cel deştept cedează”, a scris Dan Teodorescu pe contul său de Facebook.

Eşti deştept şi ştii că nu-i nicio pandemie; Morții sunt făcuți din pix, la mişto, se ştie. Dar problema e că nu-s toți…

Publicată de Dan Teodorescu peVineri, 23 octombrie 2020

Dan Teodorescu, neagă un atac la adresa lui Dan Bittman

În cursul zilei de sâbătă, solistul trupei Taxi a postat un al doilea mesaj pe contul de Facebook, în care neagă orice atac la adresa lui Dan Bittman, în versurile compuse. Teodorescu susține că textul face referire la toți cei care se împotrivesc măsurilor sanitare și măștii de protecție, iar atunci când dorește să atace o persoană o face „cu nume și prenume”.

„În atenția tuturor publicațiilor care au afirmat că poezia de ieri a fost dedicată domnului Bittman: Nu am declarat nimic în acest sens. Poezia este dedicată tuturor celor care nu poartă mască. Dacă ar fi fost dedicată strict domnului Bittman aş fi avut grijă să nu existe niciun echivoc. Când atac pe cineva o fac foarte clar, cu nume şi prenume. Ar fi fost drăguț să fiu contactat de redacțiile respective înainte de publicarea articolelor. Nu de alta, dar de la speculație la adevăr e cale lungă.”, a precizat el într-un al doilea mesaj pe Facebook.

În atenția tuturor publicațiilor care au afirmat că poezia de ieri a fost dedicată domnului Bittman: Nu am declarat…

Publicată de Dan Teodorescu peSâmbătă, 24 octombrie 2020