Sore a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească 30 de kilograme: „Mănânc și dulciuri, mănânc orice poftesc”

Sore a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească 30 de kilograme: „Mănânc și dulciuri, mănânc orice poftesc”
Sore a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească 30 de kilograme. Foto: Facebook/Sore.

Sore a dezvăluit dieta care a ajutat-o să slăbească cele 28 de kilograme pe care le-a pus în timpul sarcinii. Aceasta a susținut că are un regim alimentar echilibrat, dar nu se abține din a-și îndeplini poftele.

În doar 9 luni, vedeta a dat jos kilogramele din timpul sarcinii și „un pic mai mult de atât” și că nu a simțit o „presiune socială” de a reveni la forma inițială, potrivit viva.ro.

Sore, sfaturi pentru tinerele care își doresc să devine mame

Cântăreața a mărturisit că, în timpul sarcinii, a cunoscut teama de a se îngrășa foarte mult. Aceasta a spus că, prin motivație, se poate reveni ușor la forma dinaintea sarcinii.

„Presiunea socială eu nu am simțit-o, a fost dorința mea să revin la forma inițială și, dacă se putea, chiar mai bine, lucru pe care l-am obținut, pentru că a contat să mă simt eu bine în pielea mea. Cunosc teama despre care vorbești, și eu mă întrebam: „oare cât o să mă îngraș în astea 9 luni?, „oare o să slăbesc la loc?, dar mi-am demonstrat singură că, dacă vrei ceva, reușești.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de SORÉ (@soreonline)

Desigur, sfatul corect ar fi: fetelor, nu mâncați burgeri, paste și tort de ciocolată la 10 seara, astfel nu vă veți îngrășa în timpul sarcinii. (zâmbește) Dar dacă totuși o faceți, când vreți să reveniți la forma inițială, să vă țineți de treabă, se poate!”, a spus Sore.

Ce mănâncă Sore

Artista a spus că mănâncă orice, însă nu simte o atracție pentru carne. Aceasta mânâncă și dulciuri, însă are grijă la gramaj.

„Mănânc și dulciuri, de fapt, mănânc orice poftesc, însă în porții decente și țin intermintent fasting (adică de la ultima masă din seară până la prima de a doua zi trec 16 ore) de câțiva ani”, a spus cântăreața.

Este iubitoare de pește și spune că îl prepară în toate formele și alternează zilele în care mănâncă carbohidrați cu cele în care consumă mai multe legume.

„Sunt în continuare foarte mare fan paste, de altfel, este și felul de mâncare pe care știu să îl prepar în toate formele. Încerc să consum pește, îmi plac dorada și somonul, din categoria legumelor îmi plac spanacul, sparanghelul, ardeiul și vânăta și încerc să fiu de bun-simț față de mine, adică: dacă astăzi mănânc paste și tort de ciocolată, mâine o să mănânc o vânătă coaptă cu iaurt și cu ardei copt, brânză halloumi și fără dulce. Încerc să țin o balanță, cât pot (sunt pofticioasă, recunosc)”, a mai spus Sore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:40 - Severodoneţk este „în întregime ocupat de ruşi”, a anunțat primarul oraşului ucrainean
20:13 - Ministrul ucrainean de Externe: Tot ce-i rămâne Rusiei e să scuipe ameninţări. Își arată slăbiciunea / Noi suntem alături de Moldova prietenă pentru candidatura la UE
19:46 - Protest la Munchen înainte de Summitul G7: Mii de persoane au manifestat împotriva schimbărilor climatice și a războiului (VIDEO)
19:21 - Robert Glință, locul 4 la proba de 50 de metri spate, la Mondialele de Natație
19:06 - Grav accident în Capitală: Două maşini şi un troleibuz s-au ciocnit pe Calea Văcărești. Unul dintre autoturisme a ajuns pe linia de tramvai
18:54 - „Make Colţea great again!”, sloganul noului manager al Spitalului Colțea. Prioritățile medicului Bogdan Furtună: „Pacienții așteaptă de la noi un act medical de calitate, condiții decente și empatie”
18:25 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie. Berbecii sunt norocoșii zodiacului și li se permite o expansiune cu totul și cu totul ieșită din comun (VIDEO)
18:00 - Boris Johnson se teme că Ucraina va fi obligată să încheie o pace „rea” cu Rusia: Dacă Putin câștigă, vom suferi „un dezastru economic pe termen lung”
17:25 - Reacție la decizia-șoc din SUA: Guvernul francez vrea să înscrie dreptul la avort în Constituţie: „Pentru toate femeile, pentru drepturile omului, trebuie să gravăm asta în piatră”
16:50 - O destinație preferată de turiști: Lacul din România în care poţi face o baie rece, dar şi caldă în acelaşi timp