Soția lui Nicolas Cage, în vârstă de 27, însărcinată pentru prima oară

Soția lui Nicolas Cage, în vârstă de 27, însărcinată pentru prima oară
Soția lui Nicolas Cage, în vârstă de 27, însărcinată pentru prima oară. Sursa Foto: Twitter/@CageOnFire

Nicolas Cage și Riko Shibata au apărut împreună la premiera filmului „The Unbearable Weight of Massive Talent” care a avut loc la Paramount Theatre din Austin, Texas. Cei doi soți așteaptă primul lor copil, potrivit filmnow.ro

Actorul, în vârstă de 58 de ani și soția lui, Riko Shibata, în vârstă de 27 de ani, s-au căsătorit anul trecut. Aceștia au fost surprinși la premiera filmului lui Cage, „The Unbearable Weight of Massive Talent”, în timpul festivalului South by Southwest.

Nicolas Cage așteaptă cel de-al treilea copil

În luna ianuarie a acestui an, cei doi au confirmat că așteaptă primul lor copil împreună. Acesta este al treilea copil al actorului, în vârstă de 58 de ani, el avându-i și pe Kal-El, în vârstă de 16 ani, și Weston, în vârstă de 31 de ani, din relațiile anterioare.

Potrivit lui Cage, a fost căsătorit anterior cu Patricia Arquette (1995- 2001), Lisa Marie Presley (trei luni în 2002), Alice Kim (2004 -2016) şi cu Erika Koike (martie 2019 – iunie 2019).

Câștigătotul premiului Oscar împreună cu soția sa Riko Shibata, au avut o nuntă mică și intimă la hotelul Wynn din Las Vegas, pe 16 februarie anul trecut, în onoarea zilei de naștere a regretatului său tată. Tânăra este a cincea soție a actorului. Cei doi s-au afișat încă de la început, pozând pentru coperta revistei Flaunt, care a debutat în octombrie 2021. Pe parcurs au fost surprinși și pe covorul roșu la GQ Men of the Year 2021, din West Hollywood, California.

În timpul unui interviu acordat pentru Los Angeles Times, actorul a fost rugat să enumere lucrurile preferate din viață, iar acesta și-a numit soția ca fiind prioritatea numărul 1.

„Știu că cinci căsnicii sunt multe, dar de data asta am nimerit bine”

Starul din „National Treasure” susține că este un romantic încurabil, iar această căsătorie este pentru el şi ultima.

„Sunt cu adevărat fericit că ne-am căsătorit. Știu că cinci căsnicii sunt multe, dar de data asta am nimerit bine”, a declarat Cage.
„Sunt un romantic, iar când sunt îndrăgostit, vreau să îi ofer acelei persoane tot ceea ce pot. Acesta este felul meu de a-i spune: ‘Te iubesc. Vreau să-mi petrec restul vieţii alături de tine’”, a adăugat actorul.

Actorul a cunoscut-o pe tânăra de 27 de ani prin intermediul unor prieteni comuni, când se afla în Japonia, în timp ce filma pentru „Prisoners of the Ghostland”. După ce au petrecut o perioadă semnificativă de timp despărţiţi în 2020 din cauza pandemiei de COVID-19, cei doi s-au logodit pe FaceTime.

Nicolas Cage și Riko Shibata au făcut schimb de jurăminte la Hotelul Wynn din Las Vegas, pe 16 februarie 2021.

Urmăriți B1TV.ro și pe