Spiritele se încing: Andreea Bălan și George Burcea, din nou în instanță?

Spiritele se încing: Andreea Bălan și George Burcea, din nou în instanță?
Foto: Instagram/Andreea Balan.

Andreea Bălan și George Burcea se află în mijlocul a două procese care încep de la zero. După finalizarea divorțului lor în februarie 2022, artista nu renunță și a făcut apel la decizia instanței cu privire la plata retroactivă a pensiei alimentare și custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are cu actorul.

Andreea Bălan vrea să obțină custodia exclusivă

Cu toate acestea, instanța ar fi respins cererea ei de a obține custodia exclusivă. Potrivit Antena Stars, Andreea Bălan ar fi surprinsă de această decizie a judecătorilor, iar cei doi au un alt proces în desfășurare. În acest caz, Andreea a cerut instanței să ia măsuri urgente în legătură cu anumite afirmații făcute publice de George Burcea, pe care artista le consideră mincinoase.

„George Burcea a fost scutit timp de doi ani de plata pensiei alimentare a celor două fetițe, iar unul dintre motive ar fi faptul că Andreea Bălan a filmat reclame alături de fetițe. De la finalizarea divorțului, în urmă cu mai bine de șase luni, judecătorii au decis ca George să plătească 500 de lei pensie alimentară, pentru ambele fetițe, o treime din veniturile lui declarate.

În fond, în procesul de custodie, unde Andreea Bălan a cerut ca această să fie exclusivă, în decizie s-ar fi motivat că George are discernământ să dețină custodie comună, deși în trecut a avut probleme cu consumul de substanțe interzise. Apelul încă nu a început, s-au depus actele, dar nu s-a dat încă primul termen și poate dura câțiva ani”, a precizat nul dintre apropiații celor doi pentru Antena Stars, conform Spynews.

Andreea Bălan, cu nervii la pământ

Andreea Bălan a fost mereu deschisă în privința vieții sale personale și a împărtășit cu publicul detalii despre familia sa. Însă, după divorțul său mediatizat, cântăreața a devenit mai rezervată în ceea ce privește dezvăluirile despre viața amoroasă. Ea a afirmat că a învățat foarte multe din experiența trecută și preferă să-și păstreze mai mult intimitatea acum.

„Trăim într-o epocă, într-o perioadă, în care despărțirile sunt așa, na…oamenii nu se mai comit pe toată viața. Bărbații nu mai sunt atât de pe long term ca pe vremuri și nu mai sunt atât de asumați. Nu sunt nici prima și nici ultima și sunt foarte multe femei care își cresc copiii singure și își refac viața fără nicio problemă, adică deja e OK.

Trebuie să privești situația prin care ai trecut și din alt punct de vedere, să vezi partea plină a paharului, să vezi că ai doi copii minunați sau un copil sau trei sau câți ai, să privești că sunt un dar de la Dumnezeu și că indiferent dacă mai ești sau nu cu bărbatul respectiv, acei copiii sunt pe viață și sunt cu tine, te iubesc, îți dau o iubire pură. Indiferent de greutăți, apreciem ce avem”, a declarat Andreea Bălan pentru Ego.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe