Stațiunea de pe litoralul românesc preferată de Gabriela Cristea și soțul ei. Cât costă o noapte de cazare

Stațiunea de pe litoralul românesc preferată de Gabriela Cristea și soțul ei. Cât costă o noapte de cazare
Foto: Facebook / Gabriela Cristea

Vedetele de la noi din țară se bucură de vacanțe exclusiviste atât în țară, cât și în afara ei. Gabriela Cristea și soțul ei au decis că este momentul perfect să se bucure de temperaturile ridicate de afară, motiv pentru care și-au luat fetițele și au mers la mare.

Gabriela Cristea și soțul ei, vacanță pe litoralul românesc

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda își țin fanii la curent cu toate momentele din viața lor, iar de această dată cei doi au postat imagini din vacanță și au dezvăluit hotelul la care s-au cazat. Locația se află în Mamaia Nord la 250 m de plajă, anunță Spynews.

Prețul pentru o noapte la hotelul la care s-au cazat este de 640 de lei pe noapte, iar locația dispune de piscină atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Gabriela Cristea are piscină cu apă de mare în propria curte

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit propria piscină în curtea lor. Aceștia au scos din buzunar suma de peste 20.000 de euro pentru întreaga piscină.

”Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, au spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Urmăriți B1TV.ro și pe