Tavi Clonda, suspect de coronavirus după ce colegii lui de la emisiune au fost internați. Ce spun testele făcute de soțul Gabrielei Cristea

Tavi Clonda, suspect de coronavirus după ce colegii lui de la emisiune au fost internați. Ce spun testele făcute de soțul Gabrielei Cristea

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, a intrat în panică când testele au confirmat că colegii lui de laemisiunea “Te cunoscde undeva!”este infectat cu noul coronavirus. Clonda a mers imediat să se testeze și când a primit rezultatele a ținut să dea vestea tuturor, prin intermediul unei postări de Facebook.

Tavi Clonda, testat negativ pentru COVID-19

Cântărețul a răsuflat ușurat când a văzut că rezultatul testelor de coronavirus este negativ.

„Vreau sa va spun ca desi situatia nu este usoara deloc,eu sunt bine ,acasa,testul meu a iesit negativ.Sunt cu gandul si cu inima la colegii mei de emisiune testati pozitiv. Sunt sigur ca totul va fi bine!”, a scris Tavi Clonda pe Facebook.

Marcel Pavel și Tavi Clonda și Andrei Ștefănescu aufăcut parte din echipa de la „Te cunosc de undeva”, emisiunea difuzată la Antena 1. În timpul filmărilor, Marcel Pavel ar fi intrat în contact cu mai multe persoane, vedete dar și membrii ai echipei de producție.

Printre vedetele autohtone cu care s-a întâlnit Marcel Pavel, se numără Ozana Barabancea, Monica Anghel, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Cosmin Seleși, scrie Protv.ro.

Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, diagnosticați cu COVID-19

În afară de Marcel Pavel, alte două vedete de la „Te cunosc de undeva” au fost testate pozitiv pentru COVID-19. Acestea sunt Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea. Cei doi sunt și ei internați în prezent.

Andrei Ștefănescu este internat la Spitalul Marcel Balș.

„Am fost testat in urma interacțiunii cu Marcel Pavel. Sunt pozitiv, sunt asimptomatic, n-am avut absolut nimic.M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul.Aștept ca rezultatele să devină negativ. Sunt la Matei Balș, mă simt de parca am fost răpit de erxtratereștrii, totul e foarte septic. Nu am nici un fel de simptom, dar medicii mi-au spus că starea se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem”, a declaratAndrei Ștefănescu.

Andreea Bălan și Cosmin Seleși, rezultate negative

Printre vedetele care au primit o veste bună în contextual actual se numără Andreea Bălan și Cosmin Seleși. În timpul unei intervenții la Antena 3, blondina a explicat că rezultatul pe care l-a primit la testul pentru coronavirus a fost unul negativ.

La rândul lui, prezentatorul emisiunii Cosmin Seleși a fost testat negativ pentru infecția cu noul coronavirus. Pentru a lămuri întreaga situație creată, prezentatorul și-a fotografiat testul și l-a distribuit în mediul online.

Filmările la emisiunea ‘Te cunosc de undeva’, sistate

Antena 1 a suspendat filmările la emisiunea ‘Te cunosc de undeva’ după ce mai mulți membri artiști au fost confirmați cu noul coronavirus. Primul care s-a simțit rău a fost cântărețul Marcel Pavel. El a fost dus cu izoleta și internat, miercuri seară, la Institutul ‘Matei Balș’ din Capitală. Ulterior, joi, au fost diagnosticați cu Covid-19 și alți doi membrii ai emisiune, respectiv Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, de la trupa Alb și Negru. O altă vedetă infectată este cunoscuta actriția Adriana Trandafir, potrivit informațiilor stiripesurse.ro. Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt și ei suspecți, însă nu se știe dacă au primit, momentan, confirmarea de la medici la testele pe care le-au făcut.

Toți lucrează la aceeași emisiune, ”Te cunosc de undeva”, iar numărul total a celor confirmați cu coronavirus a ajuns, deocamdată, la 10. Pe lângă vedetele menționate, și alți angajați ai televiziunii au coronavirus, fiind vorba despre cameramani și oameni de la montaj.

„Filmarile pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate masurile impuse de lege pentru stoparea raspandirii virusului SARS-CoV2 si siguranta angajatilor si a colaboratorilor. A fost realizata o ancheta epidemiologica, au fost testate si trimise in izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmarile pentru Te cunosc de undeva! urmeaza a fi realuate dupa perioada de carantinare.

In ceea ce priveste informatiile vehiculate cu privire la Antena Stars, mentionam faptul ca emisia postului continua la fel ca si pana acum. Au fost luate si in acest caz toate masurile de dezinfectie, distantare si protectie, pentru ca productiile sa se poata desfasura in continuare in conditii de siguranta”, se arata în comunicatul transmis de Antena 1.

Urmăriți B1TV.ro și pe