Theo Rose, criticată de Nea Mărin după despărțirea de nepotul lui: „Celebritatea le schimbă viața tinerilor”

Theo Rose, criticată de Nea Mărin după despărțirea de nepotul lui: „Celebritatea le schimbă viața tinerilor”
Foto: Instagram

Theo Rose și Alex Leonte au decis să meargă pe drumuri separate după cinci ani de relație, iar vestea a șocat pe toată lumea. La trei săptămâni de la despărțire, Theo Rose a fost surprinsă în brațele altuia.în urma acestui eveniment, vedeta a dat anunțul că nu mai formează un cuplu cu Alex pe rețelele de socializare, notează Spy News.

Nea Mărin a mărturisit că nu cunoștea nimic despre despărțire și a aflat abia după ce l-a sunat pe nepotul său. Nea Mărin susține că tinerii din ziua de azi renunță destul de repede și că celebritatea este cea care schimbă oamenii.

„Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. El ( n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa o fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă.

Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii, mă șochează chestia asta. Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles. Celebritatea le schimbă viața tinerilor. Nu am de ce să fiu dezamăgit…Lumea a luat-o cum a luat-o”, a declarat Nea Mărin.

Cum a mărturisit Theo Rose că s-a despărțit de Alex Leonte

Theo Rose a fost cea care a făcut anunțul în public despre despărțirea dintre ea și Alex Leonte, după ce în presă au apărut mai multe imagini cu ea și noul ei iubit. Astfel, vedeta a confirmat separarea de fostul iubit și noua sa relație.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a spus Theo Rose pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe