Țiriac și-a comandat „mausoleu” la Bellu. L-a invitat și pe Năstase să rămână acolo dar a fost refuzat politicos

Țiriac și-a comandat mausoleu la Bellu. L-a invitat și pe Năstase să rămână acolo dar a fost refuzat politicos
Foto: Hepta - JACOVIDES-MOREAU / BESTIMAGE

Ion Țiriac( 83 ani) a decis să achiziționeze un loc de veci dar nu oricum ci… pentru toată familia.

Fostul jucător de tenis a luat un teren pe care s-au construit 18 cripte (12 subterane, 6 supraterane), iar suma plătită a fost la prețul unei case: după ce a plătit terenul, acesta a mai dat aproape 80.000 de euro pentru planul de construcție.

Proiectul său a fost dezvăluit de prietenul său, Ilie Năstase – anunță sportbull.ro.

Criptele vor fi din granit și marmură, în Cimitirul Bellu

Fostul număr 1 mondial la tenis, a relatat că omul de afaceri i-a propus să fie înmormântați împreună, pe terenul cumpărat la Bellu.

Dar Năstase are încă priorități pe termen lung și a mărturisit însă că nu se gândește la așa ceva, mai ales că nici măcar testamentul nu și l-a făcut, conform sursei citate.

„Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri.

Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic.

M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Și eu i-am spus că nu am așa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta”, a mărturist Năstase pentru playsport.ro.

„A zist că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleum (n.r: râde). Şi Țiriac a adăugat pe loc: ‘Te invit la mine!’.

M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: ‘Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!’,  a mai adăugat, cu umor, Ilie Năstase.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:17 - Reprofilare „Hi-Tech”, la fosta uzină Ford din Rusia: Se transformă în gater și se prelucrează lemn
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie
13:07 - Stăpâni de sclavi din România, arestați în Spania. Cum teroriza banda de exploatatori muncitorii aduși din țară, plătiți cu 25 euro pe săptămână
12:51 - Cutremur, marți, în zona seismică Vrancea. Anunțul oficial al autorităților
12:46 - Theo Rose, mărturisiri despre nunta cu Anghel Damian: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul, să fie pe numele lui”
12:40 - Standard & Poor’s se așteaptă la proteste masive în multe țări europene, pe fondul inflației și scumpirilor / Ce spune agenția de rating despre manifestațiile din România
12:28 - CIA finanțează cercetările în domeniul geneticii și vrea să aducă la viață specii dispărute. Care este motivația geopolitică
12:22 - Victor Rebengiuc, gânduri înainte de a împlini 90 de ani: „Atât timp cât am putere în mine, cât sunt capabil, voi juca!”
12:01 - Kelemen Hunor: Se poate visa la comasarea alegerilor, dar, din punct de vedere constituţional, nu e posibil în acest moment / Eu nu voi candida la prezidențiale