Trupa A.S.I.A. se reunește pentru un concert aniversar. Ianna Novac: „Niciuna nu își mai dorea reuniunea”

Trupa A.S.I.A. se reunește pentru un concert aniversar. Ianna Novac: „Niciuna nu își mai dorea reuniunea”
Ianna Novac va reuni trupa A.S.I.A. în cadrul unui concert aniversar. Sursa: Facebook/Ianna Novac

Pe 7 iunie, Ianna Novac va reuni trupa A.S.I.A. în cadrul unui concert aniversar. Artista va sărbători 20 de ani de activitate muzicală și va cânta pe aceeași scenă împreună cu Sorana, Anka și Alina, care au acceptat invitația acesteia.

Concertul va avea loc la Sala Palatului și va dura aproximativ două ore. Alături de aceasta se va afla și Eugen Doga, despre care a artista a spus că este „cel mai mare compozitor român în viață”.

„Eu am făcut parte din trupa A.S.I.A. și mi se părea normal ca la concertul meu aniversar să fie alături de mine”

Ianna Novac a mărturisit că și-a dorit ca la concertul aniversar să le aibă alături pe celelalte membre ale trupei A.S.I.A. cu care a rămas prietenă.

„Pe 7 iunie la Sala Palatului voi sărbători 20 de ani de activitate artistică alături de Orchestra Metropolitană și Corul Acustic dirijat de Daniel Jinga și de invitații mei de seamă: Eugen Doga și trupa A.S.I.A. Va fi un spectacol special care va ține două ore. Eu am făcut parte din trupa A.S.I.A. și mi se părea normal ca la concertul meu aniversar să fie alături de mine, iar Eugen Doga este o personalitate și, cum îmi permit eu să spun, este cel mai mare compozitor român în viață.

Eu am cântat și cânt piesele dumnealui peste tot în lume, pe cele mai importante scene, și mi-am dorit enorm să fie alături de mine într-un moment atât de important. Pe această cale aș vrea să-i mulțumesc pentru onoarea de a-l avea lângă mine pe scenă. Nu, chiar acești artiști pe care mi i-am dorit au răspuns afirmativ și asta mă bucură tare”, a declarat Ianna pentru revista VIVA!.

„Niciuna nu își mai dorea reuniunea”

Artista a mărturisit că niciuna dintre fostele ei colege de trupă nu și-a dorit reuniunea, însă au făcut o excepție pentru a o susține pe aceasta la cel mai important concert al carierei sale.

„Pentru mine faptul că au răspuns afirmativ invitației mele înseamnă și mai mult, fiindcă nici una nu își mai dorea reuniunea, dar au fost atât de drăguțe să mă susțină și să fie lângă mine în cel mai important concert al carierei mele.

Așadar s-ar putea să aveți ocazia să vedeti trupa A.S.I.A pentru ultima oară pe scenă, așa că nu ratați concertul. Nu a fost deloc greu. Sunt niste fete speciale absolut toate colegele mele (Sorana, Anka, Alina)a trebuit doar să ne potrivim ca date fiindcă fiecare are o viată artistică plină de evenimente”, a adăugat aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni