Tudor Chirilă, despre relația cu ceilalți antrenori de la Vocea României: „Toată lumea știe că, atât timp cât suntem în platou, suntem să facem această emisiune să funcționeze”

Tudor Chirilă, despre relația cu ceilalți antrenori de la Vocea României: „Toată lumea știe că, atât timp cât suntem în platou, suntem să facem această emisiune să funcționeze”

Tudor Chirilă susține că între el și ceilalți antrenori de la Vocea României este o relație „foarte ok”, de multe ori uitând că sunt filmați.

Mai mult decât atât, acesta a declarat că nu i-a plăcut să se vadă câștigător în nici un sezon.

Tudor Chirilă, despre rolul de la Vocea României

„Încerc să cooperez cu atenția excesivă pe care mi-o acordă lumea, mai ales după apariția la „Vocea României. Am pretenția că sunt un om mai complex și în bune, și în rele decât percepe lumea despre mine pe baza activității mele publice. În general, publicul se raportează și definește, judecă o personalitate pe ceea ce poate extrage din apariții, dar asta mi se pare un pic superficial. Sunt mai mult decât ceea ce se vede despre mine, și ăsta este un downside al celebrității – felul în care ești incomplet perceput”, a declarat Tudor Chirilă, potrivit Viva.

„Mi-ar plăcea să pot să beau oriunde o bere, nestingherit, sau să mă plimb prin București aproape neobservat ca să fac fotografii, îmi place mult să fotografiez și aș vrea să pot fotografia oameni, sau să am mai mult timp pentru asta și să trec neobservat. Ăsta e un preț pe care trebuie să-l plătesc: faptul că, de multe ori, există intruziune în viața mea privată pe care încerc s-o țin departe de judecata lumii”, a adăugat el.

Mai mult decât atât, Tudor Chirilă a declarat că rolul pe care îl are în emisiunea „Vocea României” i se potrivește foarte bine, incluzând exact elementele care îl pasionează: actorie, pedagogie, regie, muzică, improvizație.

„N-aș putea niciodată să fiu prezentator de emisiune, pentru că nu mă văd în rolul ăla, în schimb, rolul ăsta multiplu, aș zice, de antrenor/mentor și un pic de regizor al momentelor de la „Voce mă face să mă simt bine, nu știu, pur și simplu mi s-a potrivit din primul sezon, chiar dacă învățam emisiunea din mers”, a declarat Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă, despre relația cu colegii de platou

Legat de atmosfera care se creează între el și colegii de emisiune în timpul filmărilor, cântărețul se declară foarte mulțumit:

„E foarte OK. Noi suntem toți acolo să facem un show de televiziune să funcționeze, și asta este ceea ce primează, iar în ceea ce vedeți voi la „Vocea României sunt și multe scene în care noi uităm că se filmează. Practic, la voce, cât suntem în platou se filmează non-stop, așa că nu prea există atmosferă dublă – aia când sunt camerele deschise și aia din pauză, dar, repet, toată lumea știe că, atât timp cât suntem în platou, suntem să facem această emisiune să funcționeze”, a declarat el.

Tudor Chirilă a menționat și motivul pentru care nu îi place să se vadă câștigător în orice sezon, și anume faptul că acest gând îl face să nu se mai concentreze pe ceea ce are de făcut.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo