Un cuplu nu a oferit absolut nimic de mâncare invitaților, la nuntă. De ce a luat această decizie

Un cuplu nu a oferit absolut nimic de mâncare invitaților, la nuntă. De ce a luat această decizie

O mireasă, în vârstă de 28 de ani, a organizat o nunta „de vis” marca Disney, la începutul acestui an, dar a recunoscut că și-a lăsat oaspeții flămânzi după ce a folosit suma de 4.000 de lire sterline, rezervată serviciului de catering, pentru a finanța o apariție surpriză a lui Mickey și Minnie Mouse.

Mireasa a preferat să se joace în loc să mănânce

Femeia a avut senzația că nunta ei a fost „perfectă”, dar când mătușa ei a postat pe Facebook cât de „dezamăgită” a fost de eveniment a început să bănuiască că invitații ei nu s-au simțit la fel și a povestit totul pe Reddit.

Ea a spus apoi că unii oameni s-au confruntat cu faptul că nu există un catering disponibil la nuntă și a mărturisit că în loc să plătească pentru mâncare pentru invitații ei, ea a rezervat imitatori ai celor două personaje clasice Disney.

Mireasa nu a declarat în mod expres că s-a căsătorit într-o stațiune Disney, dar a insistat că personajele au fost „nunta oficială Disney Minnie și Mickey”, care a costat-o ​​5.500 USD (4.400 GBP) pentru două sesiuni de 30 de minute.

„Eu și logodnicul meu ne-am căsătorit acum două luni și am avut nunta visată. Totul a fost perfect. Părinții noștri ne-au ajutat să plătim o mare parte din nuntă, așa că nu avem datorii și suntem recunoscători pentru asta.

Cu toate acestea, în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, mătușa mea a început să posteze pe Facebook cât de dezamăgită a fost de tot calvarul de la nuntă, iar câțiva invitați au fost de partea ei.

Din context, logodnicul meu și cu mine suntem mari fani Disney și călătorim în Disney World cât de mult putem pe parcursul anului.

Disney este o parte atât de importantă nu numai din noi, ci și din căsnicia noastră. Problema «a avut-o mătușa mea» a fost cu decizia noastră de a nu oferi servicii de catering sau servicii de bar la nunta noastră, din cauza direcționării banilor pentru ca Minnie și Mickey să facă apariții în ziua noastră specială”, a scris mireasa pe o rețea de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe