Unde a dispărut celebra Hurrem. Actrița e de nerecunoscut!

Celebra Hurrem revine pe micile ecrane. Foto: Facebook/Muhteşem Yüzyıl, Meryem Uzerli

Telespectatorii din toată lumea au îndrăgit-o după ce a jucat în serialul „Suleyman Magnificul”. Rolul sclavei care a condus Imperiul Otoman i-a schimbat viața. Vocea lui Meryem Uzerli a răsunat în casele românilor care urmăreau cu ardoare fiecare episod al serialului.

Meryem Uzerli nu-și mai găsește locul

Actrița este pregătită să se întoarcă pe micile ecrane. Meryem Uzerli va apărea în calitatea juratei la un show de talente din Turcia. Vezi mai mult poze în galeria foto de AICI.

În ciuda pandemiei, actrița a avut mult de lucru. Aceasta a jucat în pelicula „Un vis frumos”, regizată de Alp Kamber. Filmul povestește despre viața copiilor care locuiesc în provincia turcească Ladik și care fug de acasă pentru a o găsi pe vedeta lor de cinema preferată, scrie tvmania.

Celebra Hurrem este fața unui brand de bijuterii cu diamante. Contractul respectiv i-a adus peste 500.000 de euro. Se pare că actrița nu se confruntă cu probleme financiare. Aceasta se bucură de atenția publicului și este implicată în mai multe proiecte.

Producătorii au dat-o uitării

Meryem Uzerli a fost nevoită să părăsească echipa serialului „Suleyman Magnificul”. Vedeta a aflat că e însărcinată și nu a mai putut să facă fața presiunii. Timur Savci, producătorul serialului-fenomen, a recunoscut că a fost dezamăgit de decizia actriței.

Pentru Timur Savci, plecarea actriței a însemnat o lipsă de respect față de echipa producției. Acum șapte ani, Meryem Uzerli a plecat la Berlin, iar producătorii au fost nevoiți să o înlocuiască cu o altă actriță. Rolul acesteia i-a fost oferit lui Vahide Percin.

Sunt voci care spun că Meryem Uzerli nu mai e binevenită în Istanbul. Cariera actriței a suferit enorm. Aceasta a mai jucat în câteva producții dar nu a avut succes. Meryem  și-a făcut și o schimbare de look. Vedeta a renunțat la părul roșcat și s-a făcut blondă.

Ultima oră
20:15 - Restricțiile din Capitală, prelungite până pe 8 decembrie: Masca rămâne obligatorie / La ceremoniile de 1 Decembrie pot participa doar persoane vaccinate sau trecute prin boală (DOCUMENT)
19:40 - Testare pentru toate persoanele care sosesc în Marea Britanie. Condițiile de intrare în țară, înăsprite după depistarea unor infectări cu varianta Omicron
19:20 - Șeful WTA, profund îngrijorat că Shuai Peng ar fi „cenzurată”. Tenismena dispăruse săptămâni întregi după ce a acuzat un fost vicepremier al Chinei că ar fi violat-o
18:52 - Viktor Orban, scrisoare de felicitare pentru Nicolae Ciucă: Pandemia a arătat că Ungaria și România pot conta întotdeauna una pe cealaltă / Premierul ungar, încântat de prezența UDMR la guvernare
18:32 - Circa 62.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 7,71 milioane au primit măcar o doză în cele 11 luni scurse de la debutul campaniei
18:14 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă, puterea e a celor echilibrați și cu forță sufletească (VIDEO)
17:07 - Metrorex, informații despre circulația metroului din București în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie
16:57 - Adriana Pistol (CNSCBT): În România există șapte laboratoare care efectuează secvențieri. Spitalel Covid, alertate să recolteze probe pentru depistarea variantei Omicron (VIDEO)
16:30 - Marea Britanie a depistat două cazuri de infectare cu tulpina sud-africană, așa-numita variantă Omicron
16:26 - Joe Biden plănuiește să discute cu Volodimir Zelenski și Vladimir Putin despre comasarea trupelor ruse la frontierele Ucrainei