Veste incredibilă despre Lora! Cine ar fi crezut că va face aşa ceva? Lumea mondenă, şocată de ceea ce pregăteşte vedeta de 39 ani

Veste incredibilă despre Lora! Cine ar fi crezut că va face aşa ceva? Lumea mondenă, şocată de ceea ce pregăteşte vedeta de 39 ani
FOTO: Facebook: Lora

Lora, una dintre cele mai apeciate şi agreabile prezenţe din lumea mondenă, a dezvăluit planul pe care l-a pus la cale. Are legătură cu viaţa ei personală.

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. După cinci ani de relație, cântăreața a făcut marele anunț! Nu, fosta prezentatoare de la „Vorbeşte lumea” nu se mărită, dar se pregăteşte de venirea unui copil în viaţa ei. Şi nici nu este gravidă. Lora va înfia un copil!

De ce va adopra Lora un copil?

Deși nu au mai apucat să ajungă în fața altarului, cântăreața și iubitul ei și-au făcut planuri pentru viitor și nu exclud posibilitatea de a-și extinde familia.

Foto: Lora / Facebook

Lora le-a mărturisit fanilor săi, prin intermediul unei rețele de socializare, că ar dori să adopte un copil. Motivul pentru care cântăreața ar fi dispusă să facă acest pas este legat de mama ei, care a fost și ea adoptată de o familie. Cântăreața a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri, pe Instastory.

„Ți-ar plăcea să adopți?”, a fost întrebarea de pe Instagram.“Da! Mama mea a fost adoptată”, a fost replica solistei.

Vedeta suferă după moartea mamei

În 2020, chiar la începutul anului, mama Lorei s-a stins din viaţă. Acum, la un an de atunci, a transmis un mesaj de suflet! Mama artistei se lupta de ani de zile cu cancerul. În anul 2013, mama Lorei s-a operat prima dată la Iaşi, a făcut şi şase şedinţe de chimioterapie.

În 2014, aceasta a suferit o operaţie la nivelul sânilor la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. Din păcate, pe 26 ianuarie 2020, mama artistei s-a stins din viaţă. Medicii nu au mai putut să o ajute.

Tags:
Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări