Vești triste pentru Kim Kardashian. Kanye West a înlocuit-o (GALERIE FOTO)

Kanye West a dat-o uitării pe Kim Kardashian. Foto: Facebook/ Kim Kardashian West.

Kanye West nu mai suferă din cauza despărțirii. Se pare că artistul și-a refăcut viața amoroasă și a dat-o uitării pe Kim Kardashian.

Kanye West, în culmea fericirii

Interpretul a fost observat în compania unei femei, în timpul unui meci. Cei doi urmăreau jocul și au petrecut mai mult timp împreună. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Kanye West și-a găsit o nouă iubită. Partenera acestuia are doar 22 de ani și este un fotomodel. Rapperul încă nu comentează relația cu bruneta.

Kim Kardashian nu pierde timpul în zadar. Diva Instragramului se distrează cu Pete Davidson. Vedeta tinde să-și vindece rănile trecutului. Femeia a trecut prin câteva divorțuri.

Kim Kardashian nu mai suspină după Kanye West

Cu toate că are o avere uriașă și este una dintre cele mai de succes femei din Hollywood, influencerul nu are noroc în relații amoroase.

Se pare că actorul Pete Davidson e încă o încercare a divei să devină fericită. Cei doi au fost văzuți în timpul unei întâlniri. Îndrăgostiții se răsfățau într-un restaurant din New York.

Comediantul și fotomodelul au fost mai fost văzut într-un restaurant din Italia. Sunt voci care spun că cei doi formează un cuplu.

Kim Kardashian și Kanye West au crescut împreună patru copii. Nunta vedetelor a avut loc în 2014.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Shane Zisk (@nonstopbucket)

Urmăriți B1TV.ro și pe