Viața Catincăi Roman, marcată de abuzuri. Ce s-a întâmplat cu fiica fostului premier, Petre Roman (VIDEO)

Viața Catincăi Roman, marcată de abuzuri. Ce s-a întâmplat cu fiica fostului premier, Petre Roman (VIDEO)

Catinca Roman, fiica vitregă a fostului premier al României, Petre Roman, a povestit într-o emisiune momentele grele prin care a trecut, de-a lungul vieții. Printre acestea, violența domestică.

„Am trecut prin violență domestică, prin abuz psihologic mai mult. Abuzul psihologic poate fi subtil și pervers. Începea de la mici remarci de genul că te-ai îngrășat un kilogram, că nu mai ești atrăgătoare. E groaznic, infernal! Prima palmă pe care am primit-o…

La momentul respectiv îmi era rușine. Rușinea asta românească o să ne omoare pe toți într-o zi. Am dat explicații penibile, cum că m-am lovit în baie, în loc să mă duc să depun o plângere la Poliție. L-am părăsit în secunda doi. Nu și-a cerut scuze, era crescut într-o familie în care violența era ceva banal. Din fiecare experiență am încercat să învăț ceva”, a declarat Catinca Roman, în emisiunea online „În oglindă”.

Cum a fost relația dintre Catinca și Petre Roman

Petre Roman a devenit tatăl vitreg al Catincăi pe când aceasta avea doar șase ani. Integrarea în noua familie a fost extrem de dificilă pentru Catinca.

„Eram un copil introvert, unde mă puneau acolo stăteam. La prima mea întâlnire cu tata, Petre mi-a adus o bicicletă, să mă îndulcească. Eu am un tată biologic, iar Petre Roman mi-a fost mai mult mentor. Dar eram dificilă în alte direcții. Și acum mama îmi spune că ea nu m-a înțeles niciodată pe deplin. Mi-a fost condusă viața în așa fel încât nu mai aveam stăpânire pe ea.

M-am simțit de multe ori un copil abandonat, deși am avut o relație bună cu Petre Roman. Pentru un copil de vârsta aia e complicat să gestioneze situațiile de genul acesta. La momentul respectiv nu-mi lipsea nimic. Mă întrebam de ce sunt nefericită, de ce îmi aleg întotdeauna bărbați-trofeu. O să sune dur, dar nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut”, a mai dezvăluit Catinca Roman.

În copilărie, Oana Roman era răsfățata familiei, potrivit Catincăi.

„S-au făcut diferențe la noi în casă între mine și Oana. Dar nu de genul că îi cumpărau ei mai multe jucării. Undeva la nivel subliminal exista o oarecare diferență. Într-un fel mama se simțea obligată să-i acorde mai multă atenție fructului rezultat din pasiunea lor. Ai mei nu au știut să ne unească pe mine și pe Oana”, a mai declarat Catinca.