Vila lui Carmen Harra din America a fost vandalizată. Clarvăzătoarea trece prin acest episod a doua oară: „Cineva mi-a dat foc”

Vila lui Carmen Harra din America a fost vandalizată. Clarvăzătoarea trece prin acest episod a doua oară: „Cineva mi-a dat foc”
Foto: captură video

Carmen Harra trăiește zi de zi cu o frică tot mai mare. Vedetei i-a fost spartă și incendiată vila din America. Într-un interviu la Antena Stars, vedeta a dezvăluit că a trecut printr-un episod neplăcut, mai ales că se află în locuință când a izbucnit focul.

Se pare că a aflat cine este persoana care i-a incendiat locuința, aruncându-i benzină în spatele casei.

Vila lui Carmen Harra, spartă și incendiată

Carmen Harra nu mai are liniște de când a avut parte de al doilea episod în care vila din America i-a fost vandalizată. În acele momente se afla în sufragerie, având parte de un șoc când a văzut că flăcările prind proporții.

Carmen Harra trăiește cu frica în suflet, asta după ce, recent, o altă persoană a vrut să îi facă rău, dându-i foc la casă.

„Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul. Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei”, a declarat Carmen Harra, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Nu este singurul incident pe care l-a avut Carmen Harra

Vedeta a mărturisit că acesta nu e singurrul incident pe care l-a avut, cu puțin timp în urmă vila i-a fost spartă. Hoții i-au făcut o pagubă de aproximativ 30.000 de dolari.

„Tot casa mi-au spart-o, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. A pornit alarma și au furat ce au putut. Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă, au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camere”, a adăugat Carmen Harra.

După episodul tensionant pe care l-a trăit, Carmen Harra a pus accent pe siguranța sa. După ce a pus camere în toate colțurile locuinței, vedeta și-a luat permis de Port Armă.

„Mi-am luat chiar și pistol ca să mă pot păzi. Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma. Am permis de Port Armă”, a mai spus vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:41 - Rareș Bogdan: Eu sper din suflet să ne prindă Crăciunul în Schengen / Întrebarea este ce se întâmplă în cazul în care nu vom fi admiși. România poate fi un jucător (VIDEO)
22:31 - Unde merg cele 31,5 miliarde euro primite recent de România de la UE
22:28 - Dani Oțil, ultimatum pentru Gabriela Prisăcariu. Motivul pentru care prezentatorul TV ar fi dispus să divorțeze: „Nu vreau să pun presiune pe tine”
22:03 - Trăian Băsescu, lăsat fără microfon în Parlamentul European în timp ce enumera lideri europeni care „s-au pus în slujba lui Vladimir Putin” (VIDEO)
21:58 - Un avion NATO specializat în misiuni de spionaj, strategice și tactice survolează în cerc teritoriul României
21:55 - Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu vrea să se căsătorească din nou: „Voi face pasul când va veni momentul”
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Thriller real la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins în apropierea școlii. Criminalul a fost prins și…declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei