Viorica l-a furat pe Ioniță de la o altă femeie! Cu cine se iubea artistul înainte să se însoare cu mama Margheritei

Viorica l-a furat pe Ioniță de la o altă femeie! Cu cine se iubea artistul înainte să se însoare cu mama Margheritei
FOTO: Facebook: Viorica de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu atât pe scenă, cât și în viața reală, iar relația lor datează încă din adolescență. Cei doi cântăreți s-au cunoscut pe vreme când nici nu aveau 20 de ani și de atunci ar fi rămas împreună.

Familia Clejanilor a fost în centrul atenției în urmă cu câteva săptămâni, când fiica cea mare, Margherita, a fost protagonista unui accident de mașină pe străizile Capitalei. Fanii sunt deja familiarizați cu întreaga familie, formată din tânără brunetă, Fulgy și soții Viorica și Ioniță, însă nu multă lume știe cât de sudat și longeviv este cuplul soților de la Clejani și nici cum au ajuns să se cunoască Viorica și Ioniță.

Ioniță s-a iubit cu o altă femeie din familia Vioricăi, înainte să se îndrăgostească de ea

Acum sunt o familie unită și fericită, dar la început Viorica și Ioniță au fost doar doi adolescenți care s-au îndrăgostit rapid unul de celălalt, așa cum au povestit pentru revista Avantaje.

Ioniță a avut înainte o relație cu mătușa Vioricăi. La acel moment el avea 18 ani, iar Viorica doar 14 și așa cum povestește chiar artista, îl remarcase pentru că avea cel mai frumos acordeon.

Cei doi s-au cunosct la vremea la care Ioniță forma un cuplu cu mătușa Vioricăi, iar totul s-ar fi întâmplat la o nuntă, când Viorica i-ar fi cerut felia lui de tort. „Avea 14 ani, era o fetiță mică… și vine la mine și-mi spune, Nea Ioniță, îmi dai felia ta de tort? Cum să nu, păpușă…”, povestește Ioniță pentru sursa citată anterior.

„Hahaha! Pe vremea aia Ioniță era cuplat cu sora mamei mele, mai exact cu mătușa mea. Eu aveam 14 ani, el 18. Îmi aduc aminte că pe vremea aia avea un acordeon superb, puțini aveau așa ceva. El cânta și cafe-concert….”, a adăugat actuala lui soție, Viorica, pentru Avantaje.

S-au îndrăgostit la o nuntă, pe când erau doar niște adolescenți

Deși se spune că iubirile începute în adolescență nu durează, iată că Viorica și Ioniță sunt unul dintre exemplele care fac excepție de la regulă. Cei doi s-au îndrăgostit lulea la o nuntă, așa cum au povestit pentru sursa citată anterior.

Așa cum povestește cânărețul, la acea vreme Viorica i se adresa cu „Nea Ioniță”, ori de câte ori îl vedea. Cei doi s-au reîntâlnit după doi ani de la întâmplare cu tortul, la o nuntă unde artistul a fost surprins de frumusețea actualei lui soții. „Peste doi ani cântam la o nuntă și văd o blondă frumoasă, suplă și cu niște buze roșii că vine la mine și mă întreabă, ce faci nea Ioniță? Eu habar n-aveam cine e! Îmi spune: păi nu mă cunoști? Sunt nepoata lui …. Aaaaa, atunci mi-am dat seama cine ea. Și am luat-o puțin după cort…”, a explicat Ioniță pentru Avantaje.

„Și m-a dus în spatele cortului și m-a pupat, nene, într-un fel….”, a continuat Viorica de la Clejani, potrivit sursei citate anterior. „Am pupat-o odată și bine!”, a adăugat vehement Ioniță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev