Vlăduța Lupău a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii pe care i-a strâns la botezul lui Iair: „Am văzut asta la multe persoane publice”

Vlăduța Lupău a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii pe care i-a strâns la botezul lui Iair: „Am văzut asta la multe persoane publice”
Sursa Foto: Instagram/vladutalupau

După botezul grandios al fiului ei, interpreta de muzică populară Vlăduța Lupău a dezvăluit în ce plănuiește să învestească banii, iar achiziția nu este deloc de neglijat.

Cum vrea Vlăduța Lupău să investească banii de la botezul fiului ei

Cântăreața are planuri mari pentru fiul ei, pentru care a organizat o petrecere de botez grandioasă. La petrecere au fost invitate aproape 700 de persoane, printre care și vedete.

Vlăduța și soțul ei, Adrian Rus, s-au gândit la viitorul băiețelului lor și au decis să investească banii câștigați la botez într-un apartament în Dubai.

„După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât să punem toate economiile lui deoparte. Căutând informații la prietenii noștri care sunt părinți și auzind ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă.

Mai exact, să investim într-un apartament din Dubai. Am văzut asta la multe persoane publice. Ni s-au prezentat toate beneficiile și avantajele unei astfel de investiții imobiliare în Dubai”, a spus Vlăduța Lupău, potrivit CANCAN.

Vlăduța Lupău, despre alăptatul în public

„Mi se pare un lucru efectiv normal și firesc! Categoric! Mai văd și eu destul de multe comentarii legate de această temă și pot spune că este un subiect destul de discutat și controversat.

E ridicol să judeci o femeie care își alăptează copilul în public. Nevoia bebelușului/copilului este pe moment și nu poți să îi explici: ”Stai că acum suntem în public și se uită lumea, mai rabdă de foame până plecăm și ne ascundem să nu ne vadă lumea”. Doamne ferește!

Cred că de aici pleacă totul în viață… să nu trăiești în modul te vede lumea/ce o să zică lumea?’. Evident, o faci discret, te acoperi cu o bluză, cu o păturică sau chiar cu o batistă, dacă nu ai altceva la tine, însă trebuie categoric să alăptezi oriunde are nevoie bebelușul”, a declarat Vlăduța Lupău, pentru Viva!.

Vlăduța Lupău și viața de mămică

Artista a mai susținut că nu a apelat la o bonă, chiar dacă a reluat concertele, dar e ajutată de soț și de părinți. Pe viitor, însă, plănuiește să angajeze o bonă, pentru că ambii au un program destul de haotic și obositor.

Potrivit acesteia, se trezește de două ori pe noapte pentru a-l hrăni pe micuțul Iair: „Doarme în cameră cu noi, chiar în pat cu noi de multe ori, pentru că așa ne place! Dar în unele nopți de peste weekend, când eu sunt efectiv epuizată, atunci îl mutăm, ca să pot să mă odihnesc și eu. Vine doar de cele două ori pe noapte când trebuie să mănânce, iar în acele momente, dorm și eu, și el mâncând”.

Urmăriți B1TV.ro și pe