Vlăduța Lupău și Adi Rus au trăit momente de panică din cauza lui Iair. Ce s-a întâmplat cu fiul lor: „Plângeam toți trei”

Vlăduța Lupău și Adi Rus au trăit momente de panică din cauza lui Iair. Ce s-a întâmplat cu fiul lor: „Plângeam toți trei”
Sursa Foto: Instagram/@adiiirus

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta se poate considera o femeie cu adevărat împlinită, pentru că are parte de o familie la care a visat dintotdeauna.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru prima dată pe 6 august, moment în care viața lor s-a schimbat complet.

Vlăduța Lupău, moment de panică cu fiul ei

Viața de mamă nu este ușoară, mai ales la primul copil. Solista este de părere că pe zi ce trece viața ei este mai frumoasă datorită celui mic și nu se ferește să recunoască că este și destul de grea perioada de maternitate.

Vlăduța Lupău a mărturisit că l-a lăsat pe cel mic cu tatăl lui acasă, iar băiețelul a început să plângă mai puternic decât de obicei. S-a speriat și s-a întos imediat acasă.

„Am avut un singur moment de panică, într-o seară, când eu eram la casă, făcând curățenie, iar Iair a rămas cu tăticul la apartament… și a început să plângă mai puternic decât eram obișnuiți. Am venit rapid acasă și, în final, plângeam toți trei.

Am trecut peste și am înțeles că nu mai trebuie să ne panicăm, pentru că sunt lucruri normale… iar dacă plânge nu e ca și cum se întâmplă ceva tragic”, a povestit Vlăduța Lupău pentru VIVA!

În primele trei săptămâni de viață a fiului ei, ea nu a acceptat ajutor decât din partea soțului ei, motiv pentru care s-a acumulat extrem de mută oboseală.

„Perioada asta de început e frumoasă și ea, însă pot spune că este și foarte grea, iar cine mă contrazice minte! Fiind la primul copil, nu știi exact ce ai de făcut, plus că treci prin multe schimbări hormonale și printr-o nastere care, la fel, este grea, indiferent de modul în care naști, și aici mă refer la naștere naturală sau cezariană.

Se schimbă radical viața și programul, și absolut tot! Deci a fost mai greu decât mă așteptam… Abia acum începe să fie puțin mai ușor”, a mai spus artista, citată de spynews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe