Vlăduța Lupău, infectată cu noul coronavirus. Artista a făcut anunțul pe rețelele de socializare

Vlăduța Lupău, infectată cu noul coronavirus. Artista a făcut anunțul pe rețelele de socializare
Sursa Foto: Facebook

Vlăduţa Lupău, una din cele mai frumoase cântăreţe de muzică populară din România, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Anunțul a fost făcut chiar de ea. Cântăreața de muzică populară s-a confesat fanilor ei din mediul online. Cu ce simptome se confruntă artista?

 

 

Vlăduța Lupău a fost depistată pozitiv cu virusul Covid-19

 

 

Interpreta de muzică populară din Șimleu Silvaniei le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că a fost confirmată cu noul virus Covid-19. Vlăduța Lupău le-a povestit admiratorilor ei prin ce a trecut. Artista a mărturisit că a avut simptome specifice unei răceli, care au determinat-o să își facă testul pentru Covid-19.

Vedeta a postat pe contul său de Instagram o fotografie, alături de un mesaj emoționant, prin care a făcut anunțul care i-a luat prin surpindere atât pe apropiații ei, cât și pe urmăritorii din mediul online.

 

 

„Am avut simptome specifice unei răceli”

 

 

Anunțul conform căruia Vlăduța Lupău a fost confirmată cu Covid-19 i-a întristat pe fani și i-au transmis artistei mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică. Cântăreața a povestit că la început a avut simptome specifice uneri simple răceli, iar acest lucru a determinat-o să își facă un test PCR pentru depistarea infecției cu virusul Covid-19. Din nefericire, rezultatul acestuia a fost unul pozitiv.

„Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa. Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare. ”, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău susține că nu știe de unde ar fi putut lua virusul, având în vedere că în ultimele luni nu a mai participat la evenimente și a evitat aglomerațiile din cauza măsurilor de restricție impuse de autorități. 

”De unde am contractat virusul? Nici eu nu știu. Mai ales că nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național. Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus.”, a mai scris frumoasa artistă pe contul său de Instagram.

Ultima oră
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)
21:34 - Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Cioloș să fie numit premier la schimb cu refacerea coaliției: „Asta e o glumă. Partidul cel mai puternic din coaliție dă premierul”