Vlăduța Lupău, perioadă dificilă în urma nașterii: „Sunt aproape cheală”

Vlăduța Lupău, perioadă dificilă în urma nașterii: „Sunt aproape cheală”
Foto: Vlăduța Lupău / Facebook

Vlăduța Lupău trece printr-o perioadă dificlă din punct de vedere al sănătății, în urma nașterii fiului ei. Artista a menționat că își pierde podoaba capilară, lucru care s-a putut observa și în cele mai recente fotografii postate de către aceasta.

În urma nașterii lui Iair, artista a avut parte de schimbări hormonale în organismul său, astfel ea s-a plâns că îi cade părul destul de tare.

Vlăduța Lupău, despre perioada cu care se confruntă

Deși artista se bucură de mica minune a ei, Iair, aceasta a mărturisit că în urma nașterii a căpătat anumite probleme de sănătate.

Pentru a mai reduce din căderea părului, interpreta de muzică populară a menționat că are intenția de a se tunde, întrucât nu mai știe ce trucuri să mai folosească pentru a stopa pierderea podoabei capilare: „Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai pieptăn… Sunt aproape cheală”, a declarat aceasta pe contul ei de Instagram.

Iair, fiul artistei, a împlinit patru luni de viață

Marți, 6 decembrie, a fost o zi de fericire pentru interpreta de muzică populară și pentru fotbalistul Adrian Rus, întrucât fiul lor a împlinit patru luni de viață. Cu ocazia sărbătoririi Sfântului Nicolae, artista nu a putut evita și și-a manifestat bucuria pe rețelele de socializare „Moș Nicoale… de ziua ta și eu fac 4 luni”, a scris artista, conform playtech.ro.

În urmă cu 3 luni, Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au creștinat fiul. Atmosfera a fost încinsă datorită prezenței în cadrul petrecerii lui Iair a artiștilor din România.

„Iair. De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat! Ești minunea noastră” a scris artista pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe