Zece seriale scurte de pe Netflix pentru cei care se plâng că n-au timp liber (video)

Zece seriale scurte de pe Netflix pentru cei care se plâng că n-au timp liber (video)
Zece seriale scurte de pe Netflix pentru cei care se plâng că n-au timp liber. Foto: Facebook/Workin' Moms.

Tot mai mulți români se plâng că nu mai pot să-și facă pauze și să se relaxeze. Mersul la cinema necesită un efort în plus și o planificare din timp. Netflix oferă spre vizionare seriale mai scurte. Fiecare episod durează mai puțin de o jumătate de oră. A venit timpul să luăm un răgaz și să petrecem câteva clipe în fața micilor ecrane.

Citiți și 2022, anul premierelor mondiale. Când apar „The Flash”, „Avatar 2”, „Lightyear” (video)

The Good Place / Locul bun

Eleanor, Chidi, Tahani și Jason se întâlnesc în lumea de apoi unde trebuie, alături de cei pe care îi cunosc acolo, să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat să fii o persoană bună. Din distribuție fac parte: Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil, D’Arcy Carden, Manny Jacinto, Ted Danson.

Seinfield

Seinfeld este omul care are de spus foarte multe lucruri despre nimic. Nimic nu poate altera sau diminua umorul sau caustic, intrucat subiectele alese sunt lucruri cotidiene, de care ne lovim cu totii. Puțini au talentul de a privi aceste chestiuni dintr-o perspectivă atât de originală, amuzantă și (de ce nu?) chiar sănătoasă, ca Jerry Seinfeld. Jerry Seinfeld are trei prieteni apropiati: George, un om mincinos, vecinul excentric Kramer si fosta sa prietena, Elaine.

Seinfeld este cunoscut ca „serialul despre nimic”, dar de fapt, foarte multe s-au întâmplat în serialul acesta plin de fantezie, care a îndrăznit să încalce numeroase tabuuri. Serialul avea să fie numit ulterior “serialul cu cel mai mare succes al tuturor timpurilor”. Este lipsit atât de elementele sentimentale cât și de intențiile moralizatoare de obicei prezente în serialele americane.

Câștigător a peste 50 de premii pe parcursul celor 9 serii transmise în cei 8 ani de existență, serialul creat de Larry David și Jerry Seinfeld prezintă ghinioanele și întâmplările mai puțin plăcute prin care însuși Jerry trece, împreună cu prietenii lui la fel de nevrotici ca și el.

Workin’ Moms / Mami merge și la muncă

Concediul de maternitate s-a terminat, așa că cele patru mame trebuie să se întoarcă la viața din Toronto: copii, muncă, șefi, iubire și iar muncă. Din distribuție fac parte: Catherine Reitman, Dani Kind, Juno Ruddell, Philip Sternberg, Ryan Belleville.

The Office / La birou

In neinsemnatul sau birou, a cincea roata la caruta unei firme de comercializare a hartiei, David Brent se crede cel mai nostim, cel mai indragit, cel mai sef din toate timpurile. Ei bine, nu este. Dar asta nu-l impiedica sa faca pe bufonul in fata subalternilor si a camerei documentaristului, care-l urmeaza peste tot. Din distribuție fac parte: Ricky Gervais, Martin Freeman.

Derry Girls / Fetele din Derry

Pe fundalul conflictului politic din Irlanda de Nord în anii 1990, cinci elevi de liceu luptă cu provocările universale ale vieții de adolescent. Din distribuție fac parte: Saoirse-Monica Jackson, Louisa Harland, Nicola Coughlan, Jamie-Lee O’Donnell, Dylan Llewellyn, Tara Lynne O’Neill.

Superstore

Superstore este un serial american de televiziune sitcom care a fost difuzat pe NBC din 30 noiembrie 2015 până pe 25 martie 2021. Serialul a fost creat de Justin Spitzer, care a fost producător executiv timp de patru sezoane. Din distribuție fac parte: Kaliko Kauahi, Mark McKinney, America Ferrera, Ben Feldman.

History of Swear Words / Istoria înjurăturilor

Nicolas Cage prezintă un serial ostentativ de obscen, care analizează trecutul și impactul unora dintre cele mai contondente înjurături din istorie.

The Midnight Gospel

Traversând lumi halucinante cu ajutorul simulatorului său de universuri, un jurnalist spațial explorează răspunsurile la întrebări existențiale despre viață, moarte și tot ce se află între cele două.

Living with Yourself / Viața cu mine

Copleșit de viață, Miles este supus unui tratament misterios într-un spa dintr-un mall și se trezește că a fost înlocuit cu o versiune mai bună a sa. Din distribuție fac parte :Paul Rudd,Aisling Bea,Desmin Borges.

Emily in Paris

Emily este o ambițioasă directoare de marketing din Chicago, în vârstă de douăzeci și ceva de ani. Pe neașteptate, primește jobul ideal la Paris atunci când compania la care lucra achiziționează o companie franceză de marketing pentru produse de lux, căreia Emily trebuie să-i revitalizeze strategia pentru rețelele de socializare. Noua viață pariziană a lui Emily este plină de aventuri palpitante și provocări surprinzătoare, ea străduindu-se să-și cucerească noii colegi de serviciu, să-și facă prieteni și să se bucure de relații romantice noi. Din distribuție face partce Lily Collins.

Urmăriți B1TV.ro și pe