Ziua Internațională a Sărutului. Câte calorii consumi în timpul unui sărut pasional

Ziua Internațională a Sărutului. Câte calorii consumi în timpul unui sărut pasional
FOTO: Pixabay.com

Astăzi se sărbătorește Ziua Internațională a Sărutului. Aceasta a fost instituită încă din 2006, pentru a atrage atenția asupra persoanelor care se iubesc, așa că ziua de 6 iulie este în fiecare an un motiv de sărbătoare pentru îndrăgostiții din toată lumea, informează Agerpres. Iar veste acea bună este să un pupicul reușește să fie și o opțiune romantică de „mișcare”. Se pare că un sărut pasional îi ajută pe cei îndrăgostiți să arbă un număr semnificativ de calorii.

În lume există numeroase curiozități despre sărut, iar una dintre cele mai mari este și câte calorii poți arde în timpul unui sărut. Mai mult decât atât, există zodii care se pare că ar fi cei mai buni în arta sărtutuli, iar în anumite locuri din lume, sărutul în plină stradă ar fi chiar un gest interzis.

Câte calorii arzi în timpul unui sărut pasional

Oamenii știu deja că diferitele activități romantice pot conduce la arderea unui număr mai mare sau mai mic de calorii. În cazul sărutului, acesta poate fi chiar impresionant de mare, mai ales dacă este unul cât se poate de lung și pasional.

O formă extrem de delicată și intimă prin care partenerii își manifestă dragostea, sărutul te ajută să arzi până la 1000 de calorii. Sigur că nu vorbim despre un pupic drăgălaș pe obraz, ci despre un sărut pasional, de lungă durată.

Potrivit Spynew.ro, în timpul unui sărut lung și pasional, partenerii pot arde până la 1.560 de calorii. Se pare că dacă vrei să arzi un număr atât de mare de calorii, trebuie să își săruți partenerul timp de o oră. În cazul unui sărut scurt, romantic, de doar câteva minute se pierd 26 de calorii.

Zodiile care sărută cel mai bine

Așa cum avem cele mai norocoase, romantice sau sincere semne ale zodiacului, dar și nativi care sunt suflete pereche, există și nativii care sărută cel mai bine. Potrivit Eva.ro, iată lista persoanelor care sunt cu adevărat artiști în sărut, în funcție de semnul zodiacal sub care s-au născut:

Berbecul

Un semn pasional, de foc, Berbecul sărută foarte bine. Își dorește însă ca partenerul sau partenera să aprecieze întotdeauna efortul pe care îl depune și să primească adesea câte un semn din partea acestora, prin care să le transmită că fac o treabă excelentă.

Taur

Taurul este la rândul său un semn pasional și mai ales un expert în arta sărtului. El te va sărtuta lung și te va invita să te lași purtată de val alături de el.

Rac

Prin sărut, sensibilul și romanticul Rac încearcă întotdeauna să își exprime dragostea pură. Acesta își va răsfăța întotdeauna partenera cu săruturi lungi și pline de pasiune. O va face să se simtă una dintre cele mai dorite femei de pe întreaga planetă.

Leu

Leul încearcă să impresioneze prin tot ceea ce face așa că săturul lui nu poate fi decât sublim. Nativul leu va face toate eforturile posibile să își cucerească partenerul sau partenera printr-un sărut plin de dragoste. Încearcă mereu să transforme totul într-o experiență unică.

Scorpion

Scoprionul își va săruta în moduri impresionante parterul sau partenera. Nativul scorpion privește totul ca pe o provocare, așa că va încerc să fie cel mai bun „pupăcios”. Femeia și bărbatul Scorpion vor săruta întotdeauna cu pasiune, pentru că doar așa pot face ei lucrurile. Iată cum poți să îl faci să te ceară în căsătorie, în funcție de zodia lui.