Antonescu, despre reacția lui Stroe la accidentul din Apuseni: Un exemplu de comunicare catastrofală, voi propune măsuri radicale

Antonescu, despre reacția lui Stroe la accidentul din Apuseni: Un exemplu de comunicare catastrofală, voi propune măsuri radicale
Foto: StirileProTV

Șeful liberal Crin Antonescu a catalogat, miercuri, afirmațiile ministrului Radu Stroe despre accidentul aviatic din Apuseni drept ”un exemplu de comunicare catastrofală”.

Acesta a explicat că va cere conducerii PNL să ia ”măsuri radicale”, adăugând că și ministrul Ramona Mănescu a rămas tăcută în această perioadă.

„Cu tot respectul pentru domnul Stroe şi cu toată colegialitatea, este un exemplu de comunicare catastrofală, de natură să stârnească revolta în condiţii de nemulţumire publică”, a spus Antonescu la Realitatea TV.

Președintele PNL a menţionat, totuşi, că Ramona Mănescu nu a comunicat deloc în această perioadă.

Mai devreme, în cursul zilei de miercuri, acesta a spus că susține deciziile politice ale premierului Ponta, în urma raportului accidentului aviatic, acesta decizând ca Stroe să nu fie demis. (Detalii AICI)

Ministrul de Interne a avut o reacție rece în urma accidentului din Apuseni în urma căruia și-au pierdut viața doi oameni și au fost răniți alți cinci, regretând că acest lucru s-a petrecut în mandatul său. (Detalii AICI)